ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ: Η Αναστασία από την Ουκρανία. Πέρσι ήρθε διακοπές με τον άνδρα της και έφυγε χήρα

0


Η κάτωθι εικονιζόμενη είναι η Αναστασία από την Ουκρανία. Πέρσι ήρθε διακοπές με τον άνδρα της και έφυγε χήρα. Έτσι είναι το πόδι της σήμερα μετά από δεκάδες εγχειρήσεις. Ο κυβερνήτης του ταχυπλόου στην Αίγινα, ο οποίος σκόρπισε το θάνατο, κυκλοφορεί ελεύθερος. Και ούτε θα τιμωρηθεί και ούτε θα μάθουμε ποτέ ποιός ήταν. Ελλάδα της ντροπής και της διαπλοκής. Ντρέπομαι.Δημοσίευση: Ιουνίου 10, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ: Η Αναστασία από την Ουκρανία. Πέρσι ήρθε διακοπές με τον άνδρα της και έφυγε χήρα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator