Στο πανελλήνιο δίκτυο Ευρωπαϊκής Γιορτής Μουσικής η Κόρινθος του Πνευματικού

0Η τελετή έναρξης των εκδηλώσεων γίνεται στο Σούνιο την Τετάρτη 21 Ιουνίου.

Περισσότερες από 20 παραστάσεις σε 12 διαφορετικά σημεία μέσα στην πόλη από 300 και πλέον συντελεστές με τη συνεργασία περισσότερων από δέκα ιδιωτικών και δημόσιων φορέων κάνουν την πόλη της Κορίνθου πόλο έλξης.

Κι αυτό διότι η Κόρινθος μετά από πρωτοβουλία του Καλογεροπούλειου Ιδρύματος και του Δήμου Κορινθίων ενετάχθη επίσημα στο πανελλήνιο δίκτυο της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής (ΕΓΜ) το 2017.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, δράση ευαισθητοποίησης για το ζήτημα των προσφύγων και της διαπολιτισμικότητας με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Προσφύγων, μουσικές και χορευτικές εκδηλώσεις, διαγωνισμό φωτογραφίας, σεμινάρια και ρεσιτάλ από διακεκριμένους στο πανελλήνιο μουσικούς.

Στα πλαίσια της συνεργασίας του Καλογεροπούλειου Ιδρύματος με το δίκτυο της ΕΓΜ θα πραγματοποιηθεί επίσης για πρώτη φορά τελετή έναρξης των εκδηλώσεών του στον στο Σούνιο την Τετάρτη 21 Ιουνίου και τελετή λήξης στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Κορίνθου το Σάββατο 24 Ιουνίου!

Η διοργάνωση γίνεται από το ΚΕΠΑΠ του Δήμου Κορινθίων και την Αντιπεριφέρεια Κορίνθου.

(Στην κεντρική φωτογραφία, κάτω από τη γέφυρα της Διώρυγας του Ισθμού της Κορίνθου μέσα από καρτ ποστάλ εποχής).
Δημοσίευση: Ιουνίου 21, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στο πανελλήνιο δίκτυο Ευρωπαϊκής Γιορτής Μουσικής η Κόρινθος του Πνευματικού"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator