Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΑ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

0



ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΑΤΟΥ
«Ο ΕΡΜΗΣ»
ΝΙΚΗΤΑΡΑ 19
Τ.Κ.20200
ΚΙΑΤΟ
27420-26795

ΚΙΑΤΟ, 19/6/2017
Αρ. Πρωτ.:2459

ΠΡΟΣ: Υπουργείο Οικονομικών

ΘΕΜΑ: Εξοντωτικές χρηματικές ποινές

ΚΡΑΤΟΣ-ΤΙΜΩΡΟΣ και μάλιστα αδίστακτος.

Για άλλη μια φορά μας έδειξε το ανάλγητο πρόσωπό του με τις εκατοντάδες χιλιάδες επιστολές ενημέρωσης ποινής 250€ οριζόντια για κάθε ανασφάλιστο όχημα. Χωρίς ενημέρωση, χωρίς προθεσμία συμμόρφωσης, μόνο πρόστιμο. Με πλήρες μπλοκάρισμα οποιασδήποτε δυνατότητας αποφυγής του προστίμου.

Και το πρόστιμο; 250€ για νταλίκα, 250€ για FERRARI, 250€ και για παπάκι!

Τα ανασφάλιστα οχήματα είναι μεγάλο πρόβλημα στο δρόμο, αλλά με τιμωρητικές πρακτικές το πρόβλημα δε λύνεται. Θα φανεί για άλλη μια φορά στο αποτέλεσμα, όταν δε θα προσέλθει το αναμενόμενο ποσοστό σε τακτοποίηση, εφόσον καλείται ο καθένας να πληρώσει εκτός από τα ασφάλιστρα και τα 250€ του προστίμου. Ποιος θα πληρώσει τέτοιο χαράτσι;

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κιάτου καλεί το Υπουργείο να ανοίξει το σύστημα με ανακοίνωση για 6 μήνες και να καλέσει τους ιδιοκτήτες ανασφάλιστων οχημάτων να τακτοποιήσουν την εκκρεμότητα, ασφαλίζοντας τα οχήματά τους. Έτσι θα λυθεί το πρόβλημα σε πολύ μεγαλύτερο ποσοστό και δε θα επιβαρυνθούν οι φορολογούμενοι με άλλο ένα χαράτσι, την εποχή μάλιστα που η αγορά έχει γονατίσει και τα διαθέσιμα έχουν εξαφανιστεί.

Με τιμή,

O Πρόεδρος                    Ο Γραμματέας
Βασίλης Παγώνης           Ιωάννης Σωτηρόπουλος
Δημοσίευση: Ιουνίου 21, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΑ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator