Συνάντηση προώθησης κορινθιακών προϊόντων

0Το Επιμελητήριο Κορινθίας καλεί σε συνάντηση για την προώθηση κορινθιακών προϊόντων, επιχειρήσεις, ξενοδοχεία και δίκτυα διανομής, την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017 και ώρα 14.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου.

Η συνάντηση έχει στόχο να φέρει σε επαφή παραγωγούς, μεταποιητές, προμηθευτές, εμπόρους κορινθιακών προϊόντων, ξενοδόχους και μεγάλες επιχειρήσεις, προκειμένου να συζητήσουν την δυνατότητα για μεταξύ τους συνεργασία.

Η διασύνδεση των κορινθιακών επιχειρήσεων θεωρούμε ότι είναι μονόδρομος αν θέλουμε να ενδυναμώσουμε τις επιχειρήσεις, να αναβαθμίσουμε το κορινθιακό τουριστικό προϊόν και να γνωρίσουν οι επισκέπτες τα τοπικά προϊόντα και την πλούσια αγροτική παραγωγή του νομού.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για δήλωση συμμετοχής σας μπορείτε να απευθύνεστε στον κ. Αντώνη Καραχάλιο, τηλεφ. 2741024464 εσωτ.929 email : ripe@korinthiacc.gr

Με εκτίμηση

Βασίλης Νανόπουλος Πρόεδρος Επιμελητηρίου Κορινθίας
Δημοσίευση: Μαΐου 22, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Συνάντηση προώθησης κορινθιακών προϊόντων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator