Πάνος Καμμένος: Βρισιές και χειρονομίες προς φιλάθλους σε αγώνα πόλο

0



Προκλητική συμπεριφορά από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας-οπαδό στον αγώνα Βουλιαγμένη-Ολυμπιακός

Ο Πάνος Καμμένος το βράδυ της Πέμπτης ξέφυγε ξανά, αυτή τη φορά όχι στο βήμα της Βουλής ή μιλώντας σε κάποιο ΜΜΕ αλλά σε έναν ασυνήθιστο χώρο για κάποιον υπουργό.

Συγκεκριμένα βρέθηκε στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Βουλιαγμένης για να παρακολουθήσει τον αγώνα πόλο γυναικών μεταξύ Ολυμπιακού και Βουλιαγμένης, στην οποία είναι προπονητής η αδερφή του, γεγονός που σίγουρα έπαιξε τον ρόλο του για το… πάθος που επέδειξε στη συνέχεια ο Πάνος Καμμένος.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων δεν υπολόγισε στιγμή τη θεσμική του ιδιότητα και παρασύρθηκε με μεγάλη ευκολία σε συμπεριφορές που παραπέμπουν σε έναν φανατικό οπαδό.

Ξεκίνησε απειλώντας τους φίλους του Ολυμπιακού που παρακολουθούσαν τον αγώνα ότι θα τους… συλλάβει, όπως φαίνεται στη χαρακτηριστική φωτογραφία.


Μετά άρχισε να χειρονομεί και να φωνάζει προς το μέρος τους, με το αποκορύφωμα να είναι η… ύψωση του μεσαίου δαχτύλου του.

Να τον χαίρονται!

Δημοσίευση: Μαΐου 12, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πάνος Καμμένος: Βρισιές και χειρονομίες προς φιλάθλους σε αγώνα πόλο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator