ΤΖΗΜΕΡΟΣ: Κι όμως υπάρχει κι άλλο βίντεο, που δεν βγαίνει στον αέρα! Γιατί;

0Δείτε αυτή τη σκηνή. Δεν είναι φωτογραφία, είναι πασιφανώς (από την ανάλυση) καρέ από βίντεο. Δεν είναι όμως σκηνή από κανένα από τα 2 βίντεο που κυκλοφορούν!!! Είναι εμφανέστατο το ΞΕΚΙΝΗΜΑ της φάσης. Εγώ είμαι καθιστός στη θέση μου και ένας τραμπούκος με γκρίζο σακάκι πέφτει πάνω μου για να με χτυπήσει, επικεφαλής ομάδας επιτιθέμενων! Η δήθεν παθούσα είναι πίσω του - φαίνεται λίγο το κεφάλι της μπροστά από τον σύμβουλο με το ανοιχτόχρωμο πουκάμισο. Πώς βρέθηκαν όλοι αυτοί στο έδρανό μου αφού υποτίθεται ότι εγώ ξεκίνησα τις βιαιοπραγίες; Πού είναι η συνέχεια; Χάθηκε! Γιατί χάθηκε; Διότι θα φανεί όλη η σκευωρία που έστησε το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ. Ποιος είναι ο μόνος που έχει ανεβάσει αυτό το καρέ; Ο γνωστός και μη εξαιρετέος μπαξεβάνης! Άρα είναι αυτός που έχει και το υπόλοιπο βίντεο. Ποιον καλύπτεις λεβεντόπαιδο της αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας;

Θάνος Τζήμερος
Δημοσίευση: Μαΐου 14, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΤΖΗΜΕΡΟΣ: Κι όμως υπάρχει κι άλλο βίντεο, που δεν βγαίνει στον αέρα! Γιατί;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator