Στιγμές απόλυτου τρόμου για ζευγάρι τουριστών στην Κόρινθο

0



Toυ Πέτρου Καρσιώτη

Στιγμές τρόμου έζησε ένα ζευγάρι Γάλλων τουριστών, όταν εγκλωβίστηκε στην περιοχή της Κορίνθου από  κακοποιούς, οι οποίοι με την απειλή των όπλων τους λήστεψαν.

Λίγη ώρα, ωστόσο, έπεσαν στα χέρια της  Αστυνομίας.

Τα θύματα, 31χρονος Γάλλος και η 28χρονη Γαλλίδα φίλη του, κινούνταν με το αυτοκίνητό τους για να επισκεφθούν τα αξιοθέατα της Κορινθίας.

Ξαφνικά, όπως κατήγγειλαν στην Αστυνομία, οι δράστες  με δικό τους αυτοκίνητο, βγήκαν κάθετα στο δρόμο και ανάγκασαν τον Γάλλο οδηγό να ακινητοποιήσει το όχημά του.

Κατέβηκαν και βρέθηκαν αντιμέτωποι με μαχαίρι και πιστόλι

Οι Γάλλοι τουρίστες κατέβηκαν και τότε βρέθηκαν αντιμέτωποι με τους ληστές, ένας από τους οποίους τους απειλούσε με μαχαίρι και ο άλλος με πιστόλι.

Οι δράστες άρπαξαν μια ηλεκτρονική συσκευή,  ένα κινητό τηλέφωνο και  ένα πορτοφόλι που περιείχε χρήματα και τράπηκαν σε φυγή.

Το ζευγάρι των Γάλλων τηλεφώνησε στην Αστυνομία δίνοντας χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου και των δραστών.

Η σύλληψη των δύο δραστών που είχαν την κατοχή τους τα κλοπιμαία

Μετά από κινητοποίηση της Ασφάλειας Κορίνθου, συνελήφθησαν ως δράστες της ένοπλης ληστείας, δύο ημεδαποί, ένας ο31χρονος και  ένας  35χρονος.

Όλα τα αφαιρεθέντα αντικείμενα βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ κατασχέθηκε και το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες.

Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.
Δημοσίευση: Μαΐου 29, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στιγμές απόλυτου τρόμου για ζευγάρι τουριστών στην Κόρινθο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator