Με απόλυτη επιτυχία στο Δημοτικό Στάδιο Λουτρακίου οι αγώνες κλασικού αθλητισμού "Θώδεια"

0Έγιναν με απόλυτη επιτυχία την Κυριακή 28 Μαΐου στο Δημοτικό Στάδιο Λουτρακίου «Χρήστος Θώδης» οι αγώνες κλασικού αθλητισμού με την επωνυμία 34α Θώδεια. Σύμμαχος μας στην διοργάνωση η εμπιστοσύνη των σωματείων από όλη την επικράτεια. Φέτος η συμμετοχή τους ξεπέρασε κάθε προσδοκία, μας εμπιστευτήκαν 83 σύλλογοι, αριθμός ρεκόρ για τους αγώνες αυτούς. Αντίπαλος μας ο χειμωνιάτικος καιρός που όμως με την άψογη οργάνωση και την θέληση των αθλητών και προπονητών, τελικά και μόνο μας θύμισε ότι είναι αγώνες ανοικτού στίβου με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες. Ξεπεράσαμε τις δυσκολίες και οι αγώνες ολοκληρώθηκαν με καλές επιδόσεις, μεγάλη προσέλευση αθλητών και κοινού, εντός του προγράμματος, με διεξαγωγή 34 αθλημάτων μέσα σε επτά ώρες, χωρίς τραυματισμούς αλλά με θέληση για επιτυχία η οποία και κατακτήθηκε.

Τα Θώδεια πλέον αποτελούν μία σημαντική ημερίδα στίβου, καθιερωμένη στις αθλητικές συνειδήσεις πανελλήνια, ενώ κάθε χρόνο πηγαίνουν όλο και καλύτερα οργανωτικά και αγωνιστικά.

Η επιτυχία τους είναι για τον Α.Ο. Ποσειδώνα Λουτρακίου η καλύτερη ανταμοιβή για τον κόπο και την αγωνία που κατέβαλαν για το σκοπό αυτό όλα τα στελέχη του. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλους τους αθλητές και τα σωματεία για την συμμετοχή τους. Ευχαριστούμε τους εθελοντές και τους κριτές γιατί χωρίς αυτούς αγώνες δεν γίνονται, όπως επίσης και τον πολιτιστικό σύλλογο Ίβυκο. Ευχαριστούμε το 747 ΕΤΜΧ για την πολύτιμη κάλυψη που προσέφερε και πάντα προσφέρει σε υλικό, αλλά και την διασωστική του ομάδα. Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου κ. Κώστα Βιναστέλα για την αρωγή και την συμπαράσταση του, σε δύσκολες μάλιστα αγωνιστικές συνθήκες.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δήμο Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων και τον δήμαρχο Γιώργο Γκίωνη, οποίος ανέλαβε το οικονομικό κόστος για πέμπτη συνεχή χρονιά και όχι μόνο, τον αντιδήμαρχο αθλητισμού κ Τάσο Σακελλαρίου, αλλά και τον σύμβουλο της Δ.Ε. Λουτρακίου Στάθη Σηλαίδη που με κατάθεση ψυχής βρίσκεται πάντα δίπλα μας.

Η επόμενη μεγάλη συνάντηση του κλασικού αθλητισμού στο Νομό μας θα είναι την άνοιξη του 2018 στα 35α Θώδεια στο Λουτράκι και πάλι.
Δημοσίευση: Μαΐου 29, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Με απόλυτη επιτυχία στο Δημοτικό Στάδιο Λουτρακίου οι αγώνες κλασικού αθλητισμού "Θώδεια""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator