ΝΟ.Δ.Ε Κορινθίας: Συνεδρίαση της Νομαρχιακής Συνέλευσης μελών και στελεχών του κόμματος

0Η ΝΟ.Δ.Ε Κορινθίας στα πλαίσια της οργάνωσης σε πανελλαδικό επίπεδο ανοιχτών εκδηλώσεων πολιτικού διαλόγου με τις τοπικές κοινωνίες, συγκαλεί διευρυμένη Νομαρχιακή Συνέλευση (ΝΟ.Σ) μελών και στελεχών του Κόμματος , την Δευτέρα 15/5/2017 και ώρα 18.00 μμ στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κορινθίας (Ερμού 2, Κόρινθος).
Στην εν λόγω εκδήλωση θα παρευρεθεί ως κεντρικός ομιλητής ,ο επικεφαλής του Τομέα Εξωτερικών και Βουλευτής της Β΄ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας , Κος Γιώργος Κουμουτσάκος ,ο οποίος θα
τοποθετηθεί για θέματα πολιτικής επικαιρότητας.
Η παρουσία των μελών και των στελεχών της παράταξης κρίνεται απαραίτητη και θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κορινθίας
Κορδώσης Χρήστος
Δημοσίευση: Μαΐου 10, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΝΟ.Δ.Ε Κορινθίας: Συνεδρίαση της Νομαρχιακής Συνέλευσης μελών και στελεχών του κόμματος"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator