Μνημόσυνο με ξένα κόλυβα έκανε στο Κιάτο ο Τατούλης !!!

0



«Χαίρομαι ιδιαίτερα διότι στην σημερινή Ελλάδα, ένας ηγέτης του βεληνεκούς του Πέτρου Τατούλη ασχολείται προσωπικά με την Πρωτοβάθμια Υγεία.»

Με τα θερμά αυτά λόγια για τον Πελοποννήσιο Περιφερειάρχη ξεκίνησε τον χαιρετισμό του στην σημερινή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Υγείας Κιάτου ο Διευθυντής του Κέντρου Τάσος Χωρέμης. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με αφορμή την ενίσχυση και αναβάθμιση του Κέντρου από Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα.

Ο Τατούλης έστησε ένα σώου στο κέντρο υγείας Κιάτου χωρίς να έχει καλέσει τον ιδιοκτήτη του που είναι το Νοσοκομείο Κορίνθου.!!!!!

Η διοίκηση του νοσοκομείου δεν κλήθηκε ποτέ στην εκδήλωση παρωdία του Κιάτου...!

Και ας είναι ο ιδιοκτήτης του Κέντρου υγείας!

Το έχει τερματίσει ο άνθρωπος και απορούμε πως συμμετέχει σε τέτοια πράγματα ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας που είναι σοβαρός άνθρωπος...!!!!

Δημοσίευση: Μαΐου 10, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μνημόσυνο με ξένα κόλυβα έκανε στο Κιάτο ο Τατούλης !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator