Συνάντηση Καλλίρη στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας με τα Προεδρεία των ΤΟΕΒ του Δήμου Σικυωνίων

0
Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας με τα Προεδρεία των ΤΟΕΒ του Δήμου Σικυωνίων, ολοκληρώνοντας τον κύκλο των συναντήσεων με τους ΤΟΕΒ της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, παρουσία του Δημάρχου Σικυωνίων κ. Σπύρου Σταματόπουλου και των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας για τα αρδευτικά έργα της περιοχής.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Πελοπίδας Καλλίρης δήλωσε ότι είναι ιδιαίτερα σημαντική η συζήτηση που γίνεται σήμερα, για τη βελτίωση της άρδευσης των περιοχών, με έργα που θα χρηματοδοτηθούν από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, με στόχο την αύξηση της παραγωγής των αγροτικών προϊόντων ενισχύοντας έτσι την οικονομική ανάπτυξη του τόπου μας.

Έχουν πραγματοποιηθεί πολλά εγγειοβελτιωτικά έργα που ξεπερνούν τα 2 εκ. ευρώ, δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης και με την έγκριση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου ολοκληρώνουμε ένα νέο σχέδιο 2,5 εκ. ευρώ, ώστε να καλυφθούν σημαντικές ανάγκες της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας.

Τα μεγάλα τομεακά έργα που θα ολοκληρώσουν το συνολικό πρόβλημα άρδευσης όλων των περιοχών, όπως π.χ. το φράγμα Ασωπού, είναι έργα πνοής που συνεχίζουμε να πιέζουμε σε κάθε κατεύθυνση για την χρηματοδότηση και ολοκλήρωσή τους.
Δημοσίευση: Μαΐου 10, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Συνάντηση Καλλίρη στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας με τα Προεδρεία των ΤΟΕΒ του Δήμου Σικυωνίων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator