Και η Βουλή μοιράζει επιδόματα σε υπαλλήλους!

0


Την ίδια ώρα που οι μισθοί έχουν γίνει αμοιβές ντροπής και τα κονδύλια του κράτους είναι απαραίτητα μέχρι δεκάρας, η Βουλή αποφάσισε να μοιράσει σε υπαλλήλους της επιδόματα μέχρι 150 ευρώ το μήνα, όσο μισός μισθός της γενιάς που παίρνει 300 ευρώ., και μάλιστα αναδρομικά από 1η Μαρτίου!

Το επίδομα θα παίρνουν οι μόνιμοι και όσοι έχουν σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου, αορίστου χρόνου και πλήρους απασχόλησης υπάλληλοι της Βουλής με τις εξής ειδικότητες:

Εκατόν πενήντα ευρώ (150) θα παίρνουν οι καθαριστές και καθαρίστριες και οι συντηρητές έργων τέχνης και αρχαιοτήτων, που ασχολούνται αποκλειστικά μ αυτές τις δουλειές.

Εβδομήντα ευρώ (70) θα παίρνουν όσοι ασχολούνται στο Βρεφονηπιακό Σταθμό, στο Νηπιαγωγείο της Βουλής και στο Τμήμα Εργασιακού Αθλητισμού, κοινώς Γυμναστήριο.

Τριάντα πέντε ευρώ (35) θα παίρνουν οι υπάλληλοι βιβλιοδεσίας, εκτύπωσης και τυπογραφείου της αρμόδιας διεύθυνσης.

Η… δρακόντεια απόφαση προβλέπει ότι οι προϊστάμενοι των τμημάτων, επίσης υπάλληλοι της Βουλής, θα διακόπτουν το επίδομα σε ό,ποιον δεν κάνει τη δουλειά του!

Οι λέξεις είναι φτωχές για να σχολιάσουν.

Γ. Παπαδόπουλος- Τετράδης
Πηγή Liberal
Δημοσίευση: Απριλίου 05, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Και η Βουλή μοιράζει επιδόματα σε υπαλλήλους!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator