Διώρυγα Κορίνθου: Σε πλήρη λειτουργία η νέα ιστοσελίδα της εταιρείας

0Στο πλαίσιο της μεγάλης προσπάθειας που καταβάλουμε Διοίκηση και Εργαζόμενοι, ώστε η ΑΕΔΙΚ να γίνει μια σύγχρονη δημιουργική και πρωτοπόρα Δημόσια Επιχείρηση, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε τους πελάτες μας, την τοπική κοινωνία, αλλά και όλους τους συνεργαζόμενους φορείς ότι από την Παρασκευή 7-4-2017, βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία η νέα ιστοσελίδα της Εταιρείας μας, στην ίδια διεύθυνση www.aedik.gr.

Η νέα μας ιστοσελίδα περιέχει την πλούσια Ιστορία της Διώρυγας, τις Υπηρεσίες που παρέχουμε, την Νομοθεσία που διέπει τη λειτουργία της Εταιρείας, αλλά και τις προκηρύξεις που εκδίδονται από τις Υπηρεσίες μας, έτσι ώστε με πλήρη διαφάνεια όλοι οι ενδιαφερόμενοι να έχουν άμεση πρόσβαση και ενημέρωση.

Επί προσθέτως αναπτύχθηκε νέα εφαρμογή υπολογισμού Τελών Διέλευσης, ώστε όλοι οι πελάτες μας από όποιο σημείο της Ελλάδας ή και του κόσμου και αν βρίσκονται να μπορούν να υπολογίσουν με ακρίβεια τα Τέλη Διέλευσης του Καναλιού μας.

Η Ιστοσελίδα μας για να διευκολύνει τους πολίτες που χρησιμοποιούν τις βυθιζόμενες γέφυρες (Ισθμίας & Ποσειδωνίας), παρέχει την δυνατότητα άμεσης ενημέρωσης της λειτουργίας τους. Με τη νέα ειδικά σχεδιασμένη εφαρμογή 'Ενημέρωση Λειτουργίας Βυθιζόμενων Γεφυρών', η οποία είναι διαθέσιμη και για συσκευές κινητών τηλεφώνων μέσω του Play Store, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται άμεσα κι εύκολα.
Δημοσίευση: Απριλίου 10, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Διώρυγα Κορίνθου: Σε πλήρη λειτουργία η νέα ιστοσελίδα της εταιρείας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator