«Άπατη» εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με ομιλητή τον Αποστόλου στο Άργος! Με το ζόρι μάζεψαν 50 άτομα

0




Ενδεικτική της «κατάρρευσης» του ΣΥΡΙΖΑ είναι η εικόνα από την εκδήλωση- ομιλία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου στο Άργος, όπου τα άτομα που έδωσαν το «παρών» δεν ξεπερνούσαν τα 50-60.

Τη φωτογραφία μάλιστα δημοσίευσε στα social media ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Αργολίδας Γιάννης Μανιάτης, που αντιπαρέβαλε αυτή την εικόνα με τη φωτογραφία από εκδήλωση της ΔΗΣΥ πριν από 2 μήνες, όπου φαίνεται ξεκάθαρα πως είχε περισσότερο κόσμο, για να σχολιάσει σχετικά «καυστικά»: «Όταν μιλούν τα μάτια… η πρώτη φωτο από τη συγκέντρωσή μας (Δημοκρ Συμπαράταξη), στο Εργατικό Κέντρο Άργους για το ασφαλιστικό, πριν 2 μήνες. Η δεύτερη φωτο, στον ίδιο χώρο, από τη χθεσινή ομιλία του υπουργού Αγροτ. Ανάπτυξης Β. Αποστόλου. Χωρίς άλλο σχόλιο…».

Δημοσίευση: Απριλίου 10, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Άπατη» εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με ομιλητή τον Αποστόλου στο Άργος! Με το ζόρι μάζεψαν 50 άτομα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator