Αμείλικτα ερωτήματα και «καρφιά» Βενιζέλου για το μυστικό ταξίδι Παππά στην Καραϊβική!

0



Επίκαιρη ερώτηση για τις επαφές του Νίκου Παππά στη Βενεζουέλα και το… μυστικό ταξίδι του σε νησί της Καραϊβικής μαζί με τον επιχειρηματία-φίλο του Μαδούρο, που αποκάλυψε ο «Ελεύθερος Τύπος», κατέθεσε προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, όπως είχε προαναγγείλει.

Στην ερώτησή του ο κ. Βενιζέλος ζητά απαντήσεις τόσο για το αν συνεχίστηκαν αυτές οι επαφές και μετά το 2015, όταν δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβε την εξουσία και αν αυτές οι επαφές έπαιξαν ρόλο στις πολιτικές αποφάσεις της κυβέρνησης.

Αναλυτικά, η ερώτηση του Ε. Βενιζέλου:

«Επίκαιρη Ερώτηση προς τον κ. Πρωθυπουργό

Ο δημοσιογράφος Ιάσων Πιπίνης, που γνωρίζει εις βάθος τα θέματα της Λατινικής Αμερικής, σε εκτενές ρεπορτάζ του (Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής 2.4.2017) τεκμηριώνει με μαρτυρίες και φωτογραφικό υλικό την πραγματοποίηση επίσκεψης στη Βενεζουέλα, το 2013, του τότε διευθυντή του γραφείου του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και νυν Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, τις επαφές του με συγκεκριμένο επιχειρηματία, τη μεταφορά του με το ιδιωτικό αεροσκάφος και τη φιλοξενία του σε ξενοδοχείο του επιχειρηματία αυτού  σε νησί της Καραϊβικής, με τη συνοδεία Κύπριου δικηγόρου.

Εφόσον η κυβέρνηση δεν διάψευσε μέχρι τώρα το δημοσίευμα, ερωτάται ο κ. Πρωθυπουργός:

Πρώτον, αν αυτού του τύπου οι επαφές με κυβερνητικούς ή  επιχειρηματικούς παράγοντες της Βενεζουέλας συνεχίστηκαν και μετά τον Ιανουάριο του 2015 από την Ελληνική κυβέρνηση, μέλη ή στελέχη της.

Δεύτερον, αν αυτού του τύπου οι επαφές επηρέασαν και πώς πολιτικές επιλογές της Ελληνικής Κυβέρνησης από τις 26.1.2015 έως σήμερα.

Αθήνα, 3 Απριλίου 2017

Ο ερωτών βουλευτής

Ευάγγελος Βενιζέλος».
Δημοσίευση: Απριλίου 04, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αμείλικτα ερωτήματα και «καρφιά» Βενιζέλου για το μυστικό ταξίδι Παππά στην Καραϊβική!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator