Τι πίνουν! Το νέο τραγελαφικό βίντεο των οπαδών του Σώρρα ξεπερνά κάθε φαντασία

0



Ξεπέρασαν τον εαυτό τους οι οπαδοί του απατεώνα φυγά Αρτέμη Σώρρα, που γύρισαν ένα πραγματικά τραγελαφικό βίντεο, προκειμένουν να δείξουν πως το… διασκεδάζουν που οι Αρχές ψάχνουν τον Σώρρα για να τον συλλάβουν και να τον οδηγήσουν στη φυλακή.

Στο βίντεο παρουσιάζονται ως καρικατούρες οι αστυνομικές αρχές να εισβάλουν σε ένα κτίριο, όπου φέρεται να βρίσκεται ο επικεφαλής των «Ελλήνων Συνέλευσις» και να χτενίζουν το χώρο προκειμένου να τον συλλάβουν.

Στη συνέχεια, ακούγεται: «Ο Σώρρας δεν είναι μέσα και ούτε πρόκειται να μπει».

Το βίντεο υπογράφει η Περιφερειακή Διοίκηση Αττικής της οργάνωσης.

Υπενθυμίζεται πως ένοχοι για υπεξαίρεση κατ’ εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος κρίθηκαν πριν από 20 μέρες από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Πάτρας, ο Αρτέμης Σώρρας, και η σύζυγός του με το δικαστήριο να τους επιβάλει ποινή κάθειρξης οκτώ ετών και πενταετή στέρηση των πολιτικών τους δικαιωμάτων, που διαφεύγουν τη σύλληψη.

Δημοσίευση: Απριλίου 04, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τι πίνουν! Το νέο τραγελαφικό βίντεο των οπαδών του Σώρρα ξεπερνά κάθε φαντασία"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator