ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΚΑΙ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

0


Την Κυριακή 2 Απριλίου 2017, στο Μικρό Θέατρο του Δημαρχείου Κορίνθου, παιδιά από τον Ελληνορωσικό Σύλλογο "Φιλία - Λουτράκι¨, με την καθοδήγηση της Ελένα Ιβάνοβα, παρουσίασαν μια θεατρική παράσταση, βασισμένη στο παραδοσιακό ρώσικο παραμύθι Колобок (Κολομπόκ).

Το αφιέρωμα στη Ρωσία συνεχίστηκε στο Λαογραφικό Μουσείο Κορίνθου, όπου όλους τους περίμενε "Τσάι αλά Ρους" με βραστό νερό από το σαμοβάρ, μυστικό, δυνατό απόσταγμα στο ζάβαρκα και ρωσικά κουλουράκια, μπούμπλικι και πριγιάνικι!

Εκεί, η Τάνια και η Μαρίνα έφτιαξαν "Κολομπόκ" μαζί με τα παιδιά.

Η Διευθύντρια του Λαογραφικού Μουσείου, κ.Μαρία Μέξια, ευχαρίστησε όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση των δύο εκδηλώσεων και όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα.

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
www.eaete.gr
tel.6937650867
phototsetsi.gr
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsi

Δημοσίευση: Απριλίου 04, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΚΑΙ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator