«Τα’ σπασε» στο LSE ο Άδωνις! Μιλούσε 85 λεπτά στα αγγλικά χωρίς κείμενο - ΒΙΝΤΕΟ

0



«Με μια εμφάνιση που έμοιαζε περισσότερο με περφόρμερ και λιγότερο με πολιτικό» χαρακτηρίζει σε ρεπορτάζ του για τα «ΝΕΑ» Γιάννης Ανδριτσόπουλος την ομιλία του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη στο London School of Economics για τις μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα.

Μάλιστα, όπως περιγράφεται στο σχετικό ρεπορτάζ «ο Άδ. Γεωργιάδης μιλούσε 85 λεπτά στα Αγγλικά με ζηλευτή αυτοπεποίθηση, χωρίς να έχει κείμενο μπροστά του».

Όπως εξηγεί το ρεπορτάζ ο Άδωνις Γεωργιάδης ήταν χαλαρός μιλώντας σε ένα ακροατήριο 140 ατόμων, εκ των οποίων πολλοί ήταν πολιτικοί φίλοι του, μέλη της ΝΔ και της ΟΝΝΕΔ.

Εξάλλου, «είναι γνωστό ότι ο Άδωνις έχει ρεύμα στο Λονδίνο. Στις εκλογές για την ανάδειξη ηγεσίας του κόμματος στον πρώτο γύρο το 2015, τα μέλη της Οργάνωσης της ΝΔ Βρετανίας τον είχαν βγάλει δεύτερο πίσω από τον Κυριάκο Μητσοτάκη», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, η προσέλευση στην εκδήλωση ήταν τόσο μεγάλη, που οι διοργανωτές επέτρεψαν να παραμείνουν όρθιοι στην αίθουσα Wolfson Theatre, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί και θέμα με το προσωπικό ασφαλείας του LSE

«Στο γνωστό του στυλ έκανε διαρκώς χειρονομίες, μορφασμούς και αστειάκια, με την ίδια άνεση που έχει όταν αγορεύει στη Βουλή, τσακώνεται στις ραδιοτηλεοπτικές εκπομπής ή πουλάει βιβλία στην τηλεόραση», γράφει ο Γ. Ανδριτσόπουλος στα «ΝΕΑ».

Δημοσίευση: Μαρτίου 04, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Τα’ σπασε» στο LSE ο Άδωνις! Μιλούσε 85 λεπτά στα αγγλικά χωρίς κείμενο - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator