ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Στα μουλωχτά διορίζει κόσμο στο στρατόπεδο ο ΣΥΡΙΖΑ !!!

0Εσκιζε τα ρούχα της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κα. Θελερίτη το 2014, ότι το κέντρο κράτησης αλλοδαπών στο 6ο Σύνταγμα θα έκλεινε την επόμενη μέρα που θα έσκιζαν και το μνημόνιο.
Οχι μόνο δεν έκλεισε αλλά στα μουλωτά και μέσω ΜΚΟ ο ΣΥΡΙΖΑ διορίζει και υπαλλήλους στο 6ο Σύνταγμα...!


Σε απάντηση σχετικού ερωτήματος του βουλευτή της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη, ο Γιάννης Μουζάλας διαβίβασε στη Βουλή αναλυτικά στοιχεία για τον αριθμό των προσλήψεων που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα για το προσφυγικό, τις ΜΚΟ και το προσωπικό που απασχολούν.
Ο κ. Αυγενάκης απευθυνόμενος στον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής τον κατηγόρησε ότι αδυνατεί να διαχειριστεί την προσφυγική κρίση, πως προσλαμβάνει υπαλλήλους –φαντάσματα που δεν εμφανίζονται στην υπηρεσία τους, ενώ τόνισε ότι στις ΜΚΟ διοχετεύονται υπέρογκα κονδύλια χωρίς αυτές να παρέχουν το αντίστοιχο έργο.
Ο κ. Μουζάλας από την πλευρά του ενημέρωσε ότι για την κάλυψη των αναγκών του προσφυγικού έχουν προσληφθεί 689 άτομα από τα οποία οι 311 είναι μόνιμοι και οι 378 με σύμβαση ορισμένου χρόνου.

Δημοσίευση: Μαρτίου 04, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Στα μουλωχτά διορίζει κόσμο στο στρατόπεδο ο ΣΥΡΙΖΑ !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator