ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Καταγγέλλουμε τον αποκλεισμό της ελάσσονος μειοψηφίας από τις επιτροπές Οικονομικών και Ποιότητας Ζωής με αποκλειστική ευθύνη του κ. Νανόπουλου και της παράταξής του - ΒΙΝΤΕΟ

0



Καταγγέλλουμε τον αποκλεισμό της ελάσσονος μειοψηφίας από τις επιτροπές Οικονομικών και Ποιότητας Ζωής με αποκλειστική ευθύνη του κ. Νανόπουλου και της παράταξής του.

Σε σύνολο 10 μελών (6 τακτικοί και 4 αναπληρωματικοί) ο κ. Νανόπουλος πρότεινε και τις 10 θέσεις να καταλάβουν οι 9 σύμβουλοι της παράταξής του. Δυστυχώς ο κανονισμός δίνει την δυνατότητα, με αντιδημοκρατικό τρόπο να αποκλείονται οι υπόλοιποι συνδυασμοί από τη δυνατότητα συμμετοχής και ενημέρωσης.. Η αντιδημοκρατικότητα αυτής της απόφασης  έρχεται σε αντιδιαστολή ακόμα και με την  αναλογική παρουσία μας σε σχέση με τα εκλογικά αποτελέσματα (3,3 προς 1).

Η εξυπηρέτηση εκλογικών στόχων και μόνο από αυτή την αντιδημοκρατική και αυταρχική επιλογή, φαίνεται και από την ως τώρα  συμμετοχή των συμβούλων της Συμμαχίας Πολιτών ή μάλλον την απουσία τους, αφού στις περισσότερες αποφάσεις της  Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που έρχονται στο Δημοτικό Συμβούλιο,  η μείζονα αντιπολίτευση είναι απούσα με λίγες εξαιρέσεις.

Παρότι δεν θα έπρεπε  το δικαίωμα συμμετοχής μας να μπαίνει σε αντιδιαστολή με την συγκρότηση των ΔΣ της ΔΕΥΑΚ, της ΔΑΕΚ και των υπόλοιπων Νομικών προσώπου του Δήμου, εμείς είπαμε στο ΔΣ και δηλώνουμε δημόσια ότι πρέπει να διασφαλιστεί η συμμετοχή τόσο της μείζονος όσο και της ελάσσονος μειοψηφίας. Με δεδομένο ότι η πλειοψηφία είναι εξασφαλισμένη από τον κανονισμό, καλούμε τον κ. Πνευματικό και τον κ. Νανόπουλο να διασφαλίσουν την μεγαλύτερη δυνατή εκπροσώπηση των παρατάξεων, με κριτήριο το δικαίωμα στην πληροφόρηση, την διαφάνεια και το συμφέρον όλων των δημοτών.

Τα τερτίπια των μικροπολιτικών συμφερόντων σε καμία περίπτωση δε μας εκφράζουν , δεν πρόκειται να τα ακολουθήσουμε και θα τα αποκαλύπτουμε στους
πολίτες, ανεξάρτητα από ποιον προέρχονται.

Πρωτοβουλία Αλληλέγγυων Πολιτών

Δημοσίευση: Μαρτίου 06, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Καταγγέλλουμε τον αποκλεισμό της ελάσσονος μειοψηφίας από τις επιτροπές Οικονομικών και Ποιότητας Ζωής με αποκλειστική ευθύνη του κ. Νανόπουλου και της παράταξής του - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator