Η ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗ ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ

0



Παρά τη δύσκολη οικονομική και κοινωνική συγκυρία που διανύουμε, η εταιρική κοινωνική ευθύνη μάς κάνει να συνεχίζουμε με πείσμα την προσπάθεια κοινωνικής ευαισθητοποίησης και προσφοράς προς όφελος των οικονομικά ασθενέστερων συμπολιτών μας, εν όψει του Πάσχα.

Η RAP MEDIA ενώνει εκ νέου τις δυνάμεις της με όλα τα μέσα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας της Κορινθίας, με φορείς, συλλόγους, επιχειρήσεις και εκπαιδευτικά ιδρύματα, προκειμένου να στηρίξει ακόμα περισσότερο το μεγάλο έργο της Ιεράς Μητρόπολης Κορίνθου, και ειδικότερα, της Τράπεζας Τροφίμων και Ενδυμάτων «Η Θεοπροσφορά». Η μεγάλη επιτυχία του εγχειρήματος πριν από λίγο καιρό και, συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων, όπου συγκεντρώθηκε ένας τεράστιος αριθμός ειδών πρώτης ανάγκης, μας δίνει κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε το ίδιο δυναμικά, ώστε και αυτές τις Άγιες Μέρες του Πάσχα να βοηθήσουμε 750 οικογένειες που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας.

Καλούμε όλα τα Μέσα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας της Κορινθίας (τηλεοράσεις, ραδιόφωνα, ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο), τις επιχειρήσεις, τους φορείς, τους συλλόγους, τα εκπαιδευτικά ιδρύματα, τους πολίτες της Κορινθίας, να υποστηρίξουν τη συγκεκριμένη δράση, ώστε μέσα από τη δύναμη της συλλογικότητας να γίνουμε οι συνδετικοί κρίκοι μίας μεγάλης αλυσίδας ανθρωπισμού και προσφοράς. Η συμβολή σας θα κάνει αυτή την εκστρατεία κοινωνικής αλληλεγγύης πιο δυνατή, ενθαρρύνοντας τη μέγιστη δυνατή συμμετοχή. Για το λόγο αυτό, κάθε προσφορά, ανεξαρτήτως ποσότητας, έχει τη σημασία και την αξία της.

Προσφέρουμε τρόφιμα μακράς διάρκειας, όπως μακαρόνια, ρύζι, γάλα, όσπρια, ζάχαρη, γάλα εβαπορέ, τοματοχυμό, ενώ μεγάλες είναι οι ανάγκες για ελαιόλαδο. Η παράδοση των τροφίμων πραγματοποιείται στα γραφεία της «Θεοπροσφοράς» (Περιάνδρου 7, Κόρινθος) κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, από τις 8 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι. Η δράση αλληλεγγύης ολοκληρώνεται το Μεγάλο Σάββατο.

Για πληροφορίες - διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία της Rap Media, και την υπεύθυνη της δράσης, κα Τζένη Σουκαρά, στο τηλ. 2741600888, ενώ στη σχετική σελίδα στο Facebook (https://www.facebook.com/ueoprosfora/?fref=ts), μπορείτε δηλώσετε τη συμμετοχή και υποστήριξή σας και να ενημερώνεστε για την εξέλιξη της κοινωνικής αυτής δράσης.

Υποστηρικτές της προσπάθειας είναι, μέχρι στιγμής, τα εξής ΜΜΕ :






Δημοσίευση: Μαρτίου 30, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗ ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator