Ο Δήμος Κορινθίων συμμετέχει στην πανελλαδική εθελοντική εκστρατεία "Let's do it Greece"

0Ο Δήμος Κορινθίων στο πλαίσιο των περιβαλλοντικών δράσεων, συμμετέχει στην πανελλαδική εθελοντική εκστρατεία "Let's do it Greece", η οποία διοργανώνεται στη χώρα μας για έκτη συνεχή χρονιά και η οποία θέτει ως στόχο μέσα σε μία ημέρα, οι χιλιάδες πολίτες που μοιράζονται το όραμα μιας καθαρής Ελλάδας, να συντονιστούν σε ολόκληρη την επικράτεια, πραγματοποιώντας οργανωμένες εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης.

Στην φετινή εκστρατεία συμμετέχουν από το Δήμο μας φορείς, σύλλογοι, εθελοντικές οργανώσεις και ομάδες πολιτών, με στόχο να υπάρξει ενεργοποίηση και ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας και των πολιτών για τον καθαρισμό διαφόρων περιοχών του Δήμου.

Οι δράσεις αυτές θα ξεκινήσουν στο Δήμο Κορινθίων το πρωί της Κυριακής 2 Απριλίου, στις 11:00 και στα κάτωθι σημεία:

Παραλίa Καλάμια σε συνεργασία με τα "Εκπαιδευτήρια Ατσόγλου'' (Παρασκευή 31-03-2017).

2. Χώρος Παλαιού Μοναστηριού Παναγίας Φανερωμένης στο Χιλιομόδι σε συνεργασία με τον "Σύλλογο Εθελοντών Περιβάλλοντος Χιλιομοδίου "SOSTE ΤΟ" και τον "Εξωραϊστικό Πολιτιστικό Σύλλογο ΦΛΑΜΟΥΡΙΑ".
Χώρος μνημείου μάχης Δερβενακίων (άγαλμα Θ. Κολοκοτρώνη) σε συνεργασία με τον "Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Βασιλείου".
Παραλία Αλμυρής σε συνεργασία "Πολιτιστικό Σύλλογο Αλμυρής".
Παραλία Ποσειδωνίας σε συνεργασία με τον "Σύλλογο Πυροπροστασίας Δασών Κορίνθου".
Δημοσίευση: Μαρτίου 30, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Δήμος Κορινθίων συμμετέχει στην πανελλαδική εθελοντική εκστρατεία "Let's do it Greece""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator