Κάλεσμα… γενικής ανυπακοής από τη Ζωή! «Θα ρίξουμε το μνημονιακό καθεστώς»

0



«Αυτή η κυβέρνηση, ίσως πέσει σύντομα, όμως για να απαλλαγούμε από την δεσποτεία που διαφεντεύει τη χώρα, πρέπει να ρίξουμε συνολικά το μνημονιακό καθεστώς και εκείνους που το υπηρετούν», είπε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας και πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλώντας το βράδυ της Δευτέρας σε εκδήλωση του κόμματός της, που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας.

«Έχω πάρει την απόφαση να κάνουμε ότι χρειαστεί για να ρίξουμε το μνημόνιο και να αποκαταστήσουμε την Δημοκρατία», είπε η κα Κωνσταντοπούλου, που ανακοίνωσε την απόφασή της να πραγματοποιήσει εκστρατεία «γενικής ανυπακοής», με περιοδείες σε ολόκληρη την Ελλάδα.

«Τους επόμενους δύο μήνες», πρόσθεσε, «θα οργανώσουμε και θα στελεχώσουμε το κίνημα της ανυπακοής και θα προκηρύξουμε την έναρξή του, με σκοπό να πέσει το καθεστώς…». «Γενική ανυπακοή», σημείωσε, «με άρνηση πληρωμής κάθε οφειλής που προορίζεται για το παράνομο χρέος. Κάθε ποσού που ζητείται αχρεωστήτως και χωρίς ανταπόδοση. Φόρων που πάνε στους δανειστές. Ασφαλιστικών εισφορών, χωρίς εγγυημένη σύνταξη».

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, εξέφρασε την αντίθεσή της και στο ευρώ και στην συμμετοχή της χώρας στην ΕΕ, τονίζοντας, ειδικότερα για το ευρώ, ότι δεν είναι πλέον ένα νόμισμα, αλλά εργαλείο εκβιασμού και υποδούλωσης του λαού, ενώ απηύθυνε πρόσκληση για ενίσχυση της Πλεύσης Ελευθερίας, τονίζοντας ότι το κόμμα είναι υπόδειγμα συλλογικής πράξης και δράσης, διαφάνειας και ανεξαρτησίας, ενώ ανακοίνωσε ότι οι εισφορές των πολιτικών θα δημοσιοποιούνται.
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 07, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κάλεσμα… γενικής ανυπακοής από τη Ζωή! «Θα ρίξουμε το μνημονιακό καθεστώς»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator