«Χτύπημα» και από Αναγνωστοπούλου: Δεν μπορεί ο Τσακαλώτος να μας φέρει «τέτοια μέτρα»

0«Ο κ. Τσακαλώτος δεν έχει από εμάς «λευκή επιταγή», δεν μπορεί να φέρει τέτοια μέτρα», προειδοποίησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστοπούλου.

Σε συνέντευξη της στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης North 98 και σε σχετική ερώτηση για την καθυστέρηση στο κλείσιμο της αξιολόγησης, η πρώην υπουργός απάντησε: «Δεν οφείλεται σε εμάς, αλλά στις αντιθέσεις που έχουν μεταξύ τους οι δανειστές κυρίως το ΔΝΤ με κάποιους Ευρωπαίους και κυρίως οι καθυστερήσεις οφείλονται στο ίδιο το Ταμείο, το οποίο έχει παράλογες απαιτήσεις. Αντί να πιέσει τους Ευρωπαίους να ζητήσουν μικρότερο πρωτογενές πλεόνασμα από το 3,5%, πιέζει την Ελλάδα για πρόσθετα μέτρα».

Συμπλήρωσε μάλιστα, ότι «είναι κακό για το ΔΝΤ να μην λαμβάνει υπόψιν του τα νούμερα και να προσπαθούν να φτιάξουν μία άλλη πραγματικότητα για να επιβάλει το πρόγραμμα, όπως το έχει στο μυαλό του. Δεν πρέπει να αισθανόμαστε εμείς με την πλάτη στον τοίχο, εμείς έχουμε κάνει παραπάνω ως χώρα αυτό που έπρεπε να κάνουμε. Τώρα είναι δική τους δουλειά αυτό που πρέπει να κάνουν για να μπει η χώρα σε ανάπτυξη».
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 15, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Χτύπημα» και από Αναγνωστοπούλου: Δεν μπορεί ο Τσακαλώτος να μας φέρει «τέτοια μέτρα»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator