Ομολογία Λίνας Δρούγκα: Οι δημοσιογράφοι καβαλήσαμε το καλάμι – Δεν σταθήκαμε όσο έπρεπε δίπλα στα προβλήματα του κόσμου

0



H Λίνα Δρούγκα εμφανίστηκε χθες στο «Όλα Ξεκόλλα» και μίλησε για την σημερινή κατάσταση στο Mega.

Η γνωστή δημοσιογράφος, αναφερόμενη στο προγραμματισμένο δελτίο ειδήσεων του Mega το οποίο δεν εκφωνήθηκε είπε ότι «δεν βγήκε κατόπιν συμβουλής του εργατολόγου μας… ήταν απόφαση των δημοσιογράφων να δώσουν μία διορία στους ιδιοκτήτες του καναλιού: «Πρέπει πρώτα να ρυθμίσουν τις υποχρεώσεις τους στη Digia, η οποία έχει δώσει τελεσίγραφο μέχρι την Πέμπτη ότι θα ρίξει το κανάλι. Τo Mega έχει οφειλές 1 εκατομμύριο ευρώ! Δεν τους πληρώνει γιατί έχει σταματήσει να πληρώνει τους προμηθευτές και τους εργαζόμενους. Νομίζω τώρα που είμαστε στο παρά ένα, οι ιδιοκτήτες θα δείξουν αν θέλουν το κανάλι ή όχι. Είναι θέμα βούλησης! Αν ήθελαν να κλείσει το κανάλι, δεν θα πλήρωναν δύο μισθούς συν το δώρο μας τον Δεκέμβρη. Τον Δεκέμβρη αναθαρρήσαμε…Μετά ξαφνικά όλα σταμάτησαν…Το Mega όμως δεν έχει κλείσει. Εγώ δεν πίστεψα ότι το Mega θα κλείσει. Δεν ξέρω η Digea πόσο αποφασισμένη είναι να μας ρίξει τον διακόπτη τα ξημερώματα της Πέμπτης».

Tι λέει για την κατάσταση οι εργαζόμενοι στο Mega; «Υπάρχουν άνθρωποι που όχι μόνο δεν έχουν να πληρώσουν το νοίκι τους αλλά πάνε στο σούπερ μάρκετ για να πάρουν τις πεταμένες σαλάτες!»

Τι έχει να πει για μερίδα της κοινής γνώμης που χαίρεται με το κλείσιμο καναλιών και εφημερίδων; «Νομίζω ότι έχει τα δίκια της η κοινή γνώμη. Το δίκιο είναι ότι στο παρελθόν είχαμε καβαλήσει εμείς οι δημοσιογράφοι το καλάμι. Δεν σταθήκαμε όσο έπρεπε δίπλα στα προβλήματα του κόσμου. Ημασταν λίγο πίσω σε αυτό!», απάντησε.

Όσο για το ποιο δελτίο ειδήσεων βλέπει, είπε: «Κάθε βράδυ παρακολουθώ το δελτίο ειδήσεων στον ΣΚΑΙ. Είναι γρήγορο μου αρέσει. Νομίζω ότι η Σία είναι πολύ χαρισματική και πολύ καλή σε αυτό που κάνει. Αποκτά όλο και περισσότερο θάρρος, γνωρίζει πολύ καλά τα θέματα και είναι αγαπητή στο κοινό!».

Τον Νίκο Χατζηνικολάου τον χαρακτήρισε ως τον καλύτερο παρουσιαστή είδησεων που έχει βγει μέχρι σήμερα. «Δεν θα βγει άλλος σαν εκείνον», είπε με έμφαση.

Όσο για τον Αντώνη Σρόιτερ είπε: «Είναι πολύ καλός ο Αντώνης στη δουλειά του. Και φαίνεται από τα νούμερα τηλεθέασης που κάνει!».

Αναφερόμενη στο ξεκίνημα της στον χώρο, είπε ότι στον ΑΝΤ1 είχε πάει, λόγω του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου. Όπως αποκάλυψε, είχε εξασφαλίσει αποκλειστικές δηλώσεις του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ και έτσι, κέντρισε το ενδιαφέρον του ΑΝΤ1. «Τότε μου είχε γίνει πρόταση και από το Mega, αλλά προτίμησα τον ΑΝΤ1. Νόμιζα τότε ότι ήταν πιο φιλικό το κλίμα στον ΑΝΤ1».

Για τη συνεργασία της με τον Τέρενς Κουίκ, είπε ότι δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από εκείνον: «Μου λέει: »Λίνα τι κάνεις την Παρασκευή; Θέλω να είσαι συμπαρουσιάστριά μου στο »Μαζί την Κυριακή΄»», είπε η Λίνα Δρούγκα, ενώ μιλώντας στην συνέχεια για τον Γιώργο Αυτιά, με τον οποίο επίσης είχε συνεργαστεί είπε: «Κάνω ένα ζάπινγκ και τον βλέπω. Είναι ίδιος! Μετά από είκοσι χρόνια είναι ίδιος!».

Στην ίδια συνέντευξη, η Λίνα Δρούγκα παραδέχτηκε ότι: «Οι δημοσιογράφοι φλερτάραμε με το σύστημα!».
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 15, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ομολογία Λίνας Δρούγκα: Οι δημοσιογράφοι καβαλήσαμε το καλάμι – Δεν σταθήκαμε όσο έπρεπε δίπλα στα προβλήματα του κόσμου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator