ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΙ ΤΑΚΤΙΚΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

0



ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΙ ΤΑΚΤΙΚΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

(Διαπαραταξιακό Δελτίο Τύπου )

Ο κύριος Περιφερειάρχης για άλλη μια φορά επέδειξε την «ικανότητά» του, αυτή της εφαρμογής της Δημοκρατίας κατά το δοκούν. Φυσικά για την αντιπολίτευση του ΠΕΣΥ, αυτό δεν αποτελεί έκπληξη μιας και οι αντιδημοκρατικές του πρακτικές είναι γνωστές, τουλάχιστον σε εμάς. Ωστόσο οφείλουμε να ενημερώσουμε τους πολίτες αυτού του τόπου πως ενώ στο προηγούμενο Περιφερειακό Συμβούλιο ζητήσαμε να συζητηθεί το θέμα των δασικών χαρτών, η πλειοψηφία του κυρίου Περιφερειάρχη αποφάσισε το θέμα να συζητηθεί στο επόμενο τακτικό Περιφερειακό Συμβούλιο. Όμως στην πρόσκληση που εστάλλει στις 16-2 για τη σημερινή συνεδρίαση (20-2-2017) του ΠΕΣΥ ,δεν το συμπεριέλαβε στα θέματα της ημερήσιας διάταξης. Και βεβαίως ο κύριος Περιφερειάρχης-κατά την προσφιλή του τακτική της καταστρατήγησης των αποφάσεων- συγκάλεσε Έκτακτο Περιφερειακό Συμβούλιο την Παρασκευή 17/2/2017 ενημερώνοντας τους Περιφερειακούς Συμβούλους την ίδια μέρα….προφανώς για να συζητήσει μόνος του αφού μάλλον δεν άντεχε την κριτική μας. Να σημειώσουμε εδώ πως ενώ οι χάρτες της Μεσσηνίας αναρτήθηκαν στις 23/1/2017 ο κύριος Περιφερειάρχης θεώρησε το θέμα ως έκτακτο και σοβαρό σχεδόν ένα μήνα μετά….ενώ η αντιπολίτευση ζητούσε να συζητηθεί το θέμα εδώ και δύο περίπου εβδομάδες.

Όσον αφορά το θέμα της δακοκτονίας είναι βεβαίως σημαντικό θα μπορούσε όμως να συζητηθεί σήμερα προ ημερήσιας διάταξης θέμα, με τη δέουσα σοβαρότητα και σωστή προετοιμασία με τεκμηριωμένες προτάσεις.

- Τι άραγε ήθελε να προλάβει ο κύριος Τατούλης;

- Μήπως τις εξαγγελίες για νομοθετικές ρυθμίσεις όσον αφορά τους δασικούς χάρτες;

Δυστυχώς όμως για αυτόν δεν πρόλαβε και έμεινε «εκτεθειμένος» , γιατί την Παρασκευή στις 17-2-2017 η διυπουργική σύσκεψη μεταξύ άλλων, δεσμεύτηκε για την συνέχιση της γεωργικής εκμετάλλευσης , εκτάσεων που είναι ενταγμένες στο ΟΣΔΕ και αλληλοεπιδρούν με τους δασικούς χάρτες.

Για όλους αυτούς του λόγους και οι έξι παρατάξεις της αντιπολίτευσης, απείχαμε από την «κατεπείγουσα » συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Δεν μας εκπλήσσουν οι πολιτικές που εφαρμόζει ο κύριος Περιφερειάρχης διότι είναι οι ίδιες πρακτικές που εφάρμοσε η παράταξη που εκφράζει και που βούλιαξαν την χώρα μετά από 40 χρόνια διακυβέρνησης.

Καλαμάτα 20-2-2017
ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ Π.Σ.

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΠΡΩΤΑ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 20, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΙ ΤΑΚΤΙΚΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΡΧΗΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator