Στο σημερινό Περιφερειακό Συμβούλιο συζητείται η «καρικατούρα» του αναθεωρημένου ΠΕΣΔΑ Πελοποννήσου !

0


Σήμερα κρίνεται εάν η πολύπρακτη μεθόδευση που επιχειρήθηκε καιρό τώρα δια της «κοπτοραπτικής», ως θεωρία και ως πράξη, μπορεί να έχει μέλλον στην Πελοπόννησο ,με αποκλειστικό σκοπό και στόχο να καταλήξουν τα Στερεά Απόβλητα στην «ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ» !!!

Σήμερα κρίνεται η αξιοπιστία και ο ρόλος της πειθήνιας πλειοψηφίας, αλλά και η υστεροφημία της αντιπολίτευσης, που θα πρέπει πριν από την κρίσιμη ψηφοφορία να αποχωρήσει από την αίθουσα ώστε να καταγραφεί ιστορικά η κίνηση της!

Σήμερα ακόμη κρίνεται η αξιοπιστία των Δημοτικών Αρχών μας! Εάν θα στηρίξουν τις θέσεις τους που ομόφωνα κατεγράφησαν στο πρόσφατο παρελθόν ή εάν θα υποκύψουν στις Σειρήνες της εύκολης διολίσθησης δια της υποκριτικής οδού!

Οφείλουν να γνωρίζουν ότι ουδείς τους έχει εξουσιοδοτήσει να υποθηκεύσουν το μέλλον του τόπο τους και να αποφασίσουν εν λευκώ για το τι θα επισυμβεί για τα επόμενα 28 χρόνια !Εάν ηθελημένα η αθέλητα αλλά εν γνώσει τους,αυτοβούλως και συνειδητά , αλλά κυρίως καταχρηστικά, οδηγήσουν τους πολίτες της Πελοποννήσου στην 28 - ετή ομηρία στην «ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ» με τους ντόπιους αρωγούς της!!!

Ο σιωπών δοκεί συναινείν !

Θλιβερή τελικά ιστορία με πλήθος συνδίκων,αλλά και με θλιβερούς πρωταγωνιστές και κομπάρσους!

Ίδωμεν όμως, γιατί κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει από το παρόν του !!!

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 20, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στο σημερινό Περιφερειακό Συμβούλιο συζητείται η «καρικατούρα» του αναθεωρημένου ΠΕΣΔΑ Πελοποννήσου !"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator