ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ - ΒΙΝΤΕΟ

0Κλειστό Γυμναστήριο στην περιοχή της Καλλιθέας στον χώρο του παλιού εργοστασίου της Βάρχατ που έχει γκρεμιστεί δίπλα απο τους αθλητικούς χώρους που υπάρχουν ήδη ανακοίνωσε απόψε στους Κατοίκους της Καλλιθέας Κορίνθου που παραβρισκόντουσαν στην συνεδρίαση ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Αλέξανδρος Πνευματικός.

Η αρχική θέση στον στον νεκροταφιακό χώρο στον κόμβο των Εξαμιλίων φαίνεται ότι εγκαταλείπεται απο τον Δήμο αφού όπως είπε ο κ. Δήμαρχος η σύνταξη της μελέτης βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο.ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 14, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

ΜΟΡΕΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator