Το χρώμα του αυτοκινήτου δείχνει την προσωπικότητά μας

0



Το χαρακτήρα σας μπορεί να αντικατοπτρίζει η απόχρωση που επιλέξατε να καλύπτει τη μεταλλική επιφάνεια του αυτοκίνητου σας.

Ας δούμε λοιπόν τι συμβολίζουν τα βασικά χρώματα, τα οποία συναντάμε στις παλέτες των περισσότερων αυτοκινητοβιομηχανιών. Κάποιος που επιλεγεί το λευκό χρώμα δίνει περισσότερη έμφαση στην κομψότητα, ενώ το μαύρο αποκαλύπτει μια πιο σοβαρή και μετρημένη προσωπικότητα. Παράλληλα το μπλε προδίδει σταθερό, ήρεμο και ειλικρινή χαρακτήρα, ενώ το κόκκινο την ανάγκη για προβολή. Αυτά τουλάχιστον υποστηρίζει η καθηγήτρια Marcie Cooperman, η οποία διδάσκει τη θεωρία του χρώματος σε σχολή σχεδίασης της Νέας Υόρκης.

Αξίζει να αναφέρουμε ακόμα ότι οι τάσεις των καταναλωτών είναι αυτές που διαμορφώνουν τις διαθέσιμες χρωματικές επιλογές ενός μοντέλου, ενώ η σχετική έρευνα μπορεί να διαρκέσει μέχρι και τέσσερα χρόνια.

Ο αγοραστής συνυπολογίζει επίσης και το πόσο μπορεί να επιβαρύνει το χρώμα τη μεταπωλητική άξια του αυτοκινήτου. Ένα ροζ, κίτρινο ή πορτοκαλί αυτοκίνητο, δε θα είναι ιδιαίτερα εύκολο να πουληθεί, εκτός και αν το χρώμα ταιριάζει στο στυλ και στο μέγεθος του. Για παράδειγμα ένα ροζ SUV σίγουρα θα είναι πιο δύσκολο να βρει ιδιόκτητη σε σύγκριση με ένα μαύρο.

Αλήθεια εσάς τι χρώμα είναι το αυτοκίνητό σας; Το επιλέξατε επειδή απλά σας άρεσε ή και για κάποιους άλλους λόγους;

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 03, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το χρώμα του αυτοκινήτου δείχνει την προσωπικότητά μας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator