Γιατί ο Καμμένος είναι “κόκκινο πανί” για τους Τούρκους! Τι δείχνει η επίθεση Τσαβούσογλου

0
Η επίθεση του Τούρκου ΥΠΕΞ Μ.Τσαβούσογλου εναντίον του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου δείχνει τον εκνευρισμό που προκαλεί στην Άγκυρα η παρουσία του  στο ΥΠΕΘΑ. Ο Καμμένος είναι για την Τουρκία κόκκινο πανί κι αυτό δεν οφείλεται στη χθεσινή του πτήση στα Ίμια. Αυτή είναι μια ακόμη αφορμή.

Ο Καμμένος είναι “στόχος” για τους Τούρκους από πολύ παλιά. Από τότε που μαζί με λίγους ακόμη βουλευτές επισκεπτόταν τον ηγέτη του PKK Α.Οτσαλάν. Ο Καμμένος είχε ενργό εμπλοκή στην επιχείρηση διαφυγής του Οτσαλάν που κατέληξε με απόφαση της κυβέρνησης Σημίτη στην παράδοσή του. Οι Τούρκοι δεν συγχώρησαν ποτέ τον Καμμένο για τις σχέσεις τους με τους Κούρδους.

Από την άλλη ο Π.Καμμένος ποτέ δεν έκρυψε τις απόψεις του για την Τουρκία. Σε επίσκεψή του στην Κύπρο πήγε στο  μνημόσυνο του του Θεόφιλου Γεωργιάδη, που δολοφονήθηκε από πράκτορες της Τουρκικής ΜΙΤ στο σπίτι του, στις 20 Μαρτίου 1994.Μιλώντας στο μνημόσυνο ο  Καμένος είχε αναφερθεί στη δράση του Θεόφιλου Γεωργιάδη υπέρ του αγώνα του Κουρδικού λαού, τονίζοντας ότι ήταν εποχές όταν κάποιοι θεωρούσαν τρομοκράτες όσους μιλούσαν για την απελευθέρωση των Κουρδικού λαού και τη δημιουργία Κουρδικού κράτους.

 Είπε επίσης ότι υπήρχαν ακόμα και εκείνοι οι οποίοι έκλεισαν την πόρτα όταν είχε ανάγκη ο Αμπντουλάχ Οτσαλάν να τον φιλοξενήσουν «και προδοσία μέσα από την Ελλάδα από εκείνους που παρέδωσαν τον Αμπντουλάχ Οτσαλάν, δίνοντας ένα τεράστιο πλήγμα στον αγώνα που ξεκίνησε ο Θεόφιλος».

Από την ημέρα που ανέλαβε ΥΕΘΑ είναι γεγονός ότι λόγω των απόψεων που ΄χει η κατάσταση στο Αιγαίο προκαλεί αβεβαίοτητα στους Τούρκους. Οι υπερπτήσεις χθες στα 23.000 πόδια δείχνουν ότι κάτι προβληματίζει τους Τούρκους. Δεν χρειάζεται να γράψουμε κάτι  παραπάνω.

Ο Τσαβούσογλου ξεπέρασε τα όρια με τις δηλώσεις του. Δεν υπήρξε καμία …πρόκληση στα Ίμια χθες. Η υποχρέωση μιας χώρας να τιμά τους νεκρούς της δεν μπορεί να θεωρηθεί πρόκληση. Η Τουρκία και η πολιτική της ηγεσία απλά επιβεβαιώνει με τέτοιες συμπεριφορές πόσο βάρβαρη εξακολουθεί να ΄ναι.
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 03, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γιατί ο Καμμένος είναι “κόκκινο πανί” για τους Τούρκους! Τι δείχνει η επίθεση Τσαβούσογλου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator