Χαμός στην Θεσσαλονίκη: Πλακώθηκαν οι αγρότες με τα ΜΑΤ - ΒΙΝΤΕΟ

0Λίγο μετά τις 16:00 το μεσημέρι της Πέμπτης αγρότες που είχαν φτάσει στον χώρο της έκθεσης επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό, πέρασαν τον αστυνομικό κλοιό και έφτασαν στην είσοδο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Στη νότια πύλη της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, όπου φιλοξενείται η έκθεση Zootechnia, τα στόρια της νότιας της πύλης ήταν κλειστά, κάτι που εξαγρίωσε τους αγρότες με αποτέλεσμα να τα ανοίξουν και να εισβάλλουν στην Έκθεση.

Εκεί όμως συνάντησαν τον φραγμό της Αστυνομίας και σημειώθηκαν μικροεπεισόδια.

Δείτε το σχετικό βίντεο:Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 03, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Χαμός στην Θεσσαλονίκη: Πλακώθηκαν οι αγρότες με τα ΜΑΤ - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator