Παραλήρημα Τσαβούσογλου που μας προειδοποιεί για… ατύχημα! «Ο Καμμένος να μαζέψει το μυαλό στο κεφάλι»

0



Την ίδια στιγμή, που χθες οι Τούρκοι έσπασαν όλα τα κοντέρ με εκατοντάδες παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου, σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου, εμμέσως πλην σαφώς, απείλησε την Ελλάδα ακόμα και με… ατύχημα!

Ειδικότερα, ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Χουριέτ κάλεσε  τον Έλληνα υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο να «συνετιστεί και να μαζέψει το μυαλό στο κεφάλι». Μάλιστα πρόσθεσε  χαρακτηριστικά ότι ο Έλληνας υπουργός προκαλεί.

Ωστόσο ο  Τσαβούσογλου δεν περιορίστηκε μόνο στις επιθέσεις, αλλά έφτασε στο σημείο να απειλήσει την Ελλάδα με ατύχημα. Ανέφερε πως μπορεί να υπάρξει επεισόδιο, λόγω αυτής της «προκλητικής» συμπεριφοράς και όπως λέει «ο Αλλάχ φυλάξει, αν γίνει ένα δυστύχημα ανεπιθύμητο, αποκατάσταση δεν υπάρχει».

Ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών ανέφερε ότι «ο συνέταιρος της κυβέρνησης Τσίπρα, που είναι ο ηγέτης της ακροδεξιάς, είναι ταυτόχρονα και Υπουργός Άμυνας της Ελλάδας. Αυτός ο Υπουργός προκαλεί συνεχώς. Η Ελλάδα από παλιά κάνει προκλητικές ενέργειες. Εμείς συμπεριφερόμαστε με λογική για να μην υπάρχει ένταση με την γείτονά μας».
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 03, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Παραλήρημα Τσαβούσογλου που μας προειδοποιεί για… ατύχημα! «Ο Καμμένος να μαζέψει το μυαλό στο κεφάλι»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator