Εμπορικός Σύλλογος Ξυλοκάστρου: ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

0
Με εντυπωσιακή προσέλευση των εμπόρων – επαγγελματιών, πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση των μελών του Εμπορικού Συλλόγου, της πόλης του Ξυλοκάστρου,την Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου, σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

Κύριο θέμα της Γενικής Συνέλευσης, αποτέλεσε η επαπειλούμενη πεζοδρόμηση του κεντρικού εμπορικού δρόμου, “Παναγή Τσαλδάρη”, της πόλεως.

Η συντριπτική πλειοψηφία των εμπόρων – επαγγελματιών, καταδίκασε την πεζοδρόμηση , ψηφίζοντας και σχετικό ψήφισμα (εξήντα τρία κατά έναντι τέσσερα υπέρ).

Στην συνέλευση παραβρέθηκε και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου, κος Β.Γεώργαρης, ο οποίος ενημέρωσε για τις αρνητικές επιπτώσεις κατασκευής πεζοδρόμων στην Κόρινθο, χωρίς μάλιστα να έχουν προβλεφθεί νέες θέσεις στάθμευσης οχημάτων.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός, ότι ο κεντρικός δρόμος – αρτηρία, Π. Τσαλδάρη, διαθέτει ήδη και πεζοδρόμια μεγάλου εύρους και δρόμο με ασφαλτοτάπητα που ανακαινίστηκαν πλήρως, μόλις πριν από μερικά χρόνια, από την προηγούμενη δημοτική αρχή.

Σε μία περίοδο κρίσης όπου οι αιμοδότες της οικονομίας, έμποροι και ελεύθεροι επαγγελματίες παλεύουν αφενός να διατηρήσουν ανοιχτές τις επιχειρήσεις τους και αφετέρου με τους φόρους τους να συντηρήσουν έναν μη δημιουργικό κρατικό τομέα, έχουμε ανάγκη από έργα και δράσεις ανάπτυξης και όχι από έργα βιτρίνας και μάλιστα πρόσφατα ανακαινισμένης.

Για το λόγο αυτό, παίρνουμε την πρωτοβουλία και προσκαλούμε σε κοινές δράσεις προβολής του πανέμορφου τόπου μας, των επιχειρήσεων μας και των τοπικά παραγόμενων αγροτικών προϊόντων, τους συναδέλφους ξενοδόχους και εστιάτορες, τους κατοίκους και φυσικά όλους τους αιρετούς της πόλης μας.

Σε δύσκολες εποχές, η ισχύς εν τη ενώσει και η τοπική αλληλεγγύη, είναι τα όπλα της κοινωνίας για επιβίωση.

-Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Ξυλοκάστρου-
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 03, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Εμπορικός Σύλλογος Ξυλοκάστρου: ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator