Νταούλια τέλος! Ο κόσμος γύρισε την πλάτη στον Τσίπρα- «Άπατες» οι εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ

0«Μαχόμαστε, επιμένουμε, μπορούμε. Προχωράμε μαζί», είναι το μότο του φυλλαδίου του ΣΥΡΙΖΑ με το οποίο «πανηγυρίζει»(!) για τα δυο χρόνια στην εξουσία, ωστόσο το κλίμα που έχει διαμορφωθεί στην κοινωνία είναι αντιστρόφως ανάλογο αν κρίνει κανείς από τις κατά τόπους εκδηλώσεις του κυβερνώντος κόμματος στη χώρα, όπου δεν… πατάει άνθρωπος.

«Προχωράμε μαζί για τη στήριξη των πιο αδύναμων, την αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων εργαλείων για την επανεκκίνηση της οικονομίας και τον εκσυγχρονισμό των θεσμών και της διοίκησης», και εν τέλει, «μαχόμαστε, επιμένουμε, μπορούμε, προχωράμε μαζί», αναφέρεται στο φυλλάδιο, με μια νεαρή γυναίκα να σχηματίζει το σχήμα της νίκης.

Την ίδια στιγμή, όμως οι εικόνες που ήρθαν τόσο από την εκδήλωση-«πάρτι γενεθλίων» του ΣΥΡΙΖΑ στην Πρέβεζα (δείτε ΕΔΩ σχετικά) όσο και από την Τρίπολη (δείτε ΕΔΩ) ήταν αν μη τι άλλο απογοητευτικές, αφού οι αίθουσες εκδηλώσεων ήταν άδειες και ο κόσμος που παρέστη ελάχιστος, δείχνοντας πως η πολιτική των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πλέον δεν έχει τους υποστηρικτές, που νομίζουν στην Κουμουνδούρου πως έχουν…
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 01, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Νταούλια τέλος! Ο κόσμος γύρισε την πλάτη στον Τσίπρα- «Άπατες» οι εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator