Το Arcadia Classic Tour 2017 ξεκινά από την Κόρινθο

0Το ACT 2017 έρχεται χρονικά στις παρυφές της Άνοιξης! Μια ακόμη συνδιοργάνωση της Τriskelion με την Α.Λ.Α.Κoρινθίας και την Λέσχη 4Χ4 Ναυπλίου με στόχο την ανάδειξη της Πελοποννήσου ως προορισμού για το Κλασσικό Ιστορικό Όχημα!

Το Arcadia Classic Tour (ACT) είναι ένας ανοιξιάτικος διήμερος αγώνας Regularity στην ορεινή Αρκαδία σύμφωνα πάντα με την ποιότητα που διακρίνει την Scuderia Triskelion.

Με εκκίνηση το Σάββατο 11 Μαρτίου και ώρα 14:00 από τον Φλοίσβο Κορίνθου , οι συμμετέχοντες θα διανύσουν 140 περίπου χιλιόμετρα και θα εκτελέσουν 6 δοκιμασίες ακριβείας με πολλαπλές χρονομετρήσεις πριν καταλήξουν στον προορισμό τους, την Δημητσάνα.

Την επομένη, ακόμη 70 χιλιόμετρα απολαυστικής οδήγησης με 5 ακόμη ΕΔΑ στο πολύχρωμο (και ίσως χειμωνιάτικο ακόμη…) τοπίο της Αρκαδικής γης πριν τον τερματισμό και την απονομή.

H χρονομέτρηση θα πραγματοποιηθει απο την ομάδα κριτών της Triskelion, ΑΛΑΚορινθίας και 4Χ4 Ναυπλίου και θα πραγματοποιηθεί με χρονόμετρα SEIKO ενώ η άμεση έκδοση των αποτελεσμάτων έχει ανατεθεί στην SportsTiming
Περισσότερα στο http://www.triskelion.gr/ 
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 18, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το Arcadia Classic Tour 2017 ξεκινά από την Κόρινθο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

ΜΟΡΕΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator