ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ: Ο Άδωνις απέναντι σε 4 συριζαίους - ΒΙΝΤΕΟ

0



«Δεν είμαι ποτέ εκτός γραμμής της ΝΔ. Δεν θέλω να είμαι εκτός γραμμής» τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης σχετικά με την πρόσφατη δήλωσή του ότι δεν θέλει να κλείσει η αξιολόγηση αλλά να πάμε σε εκλογές.

«Το βασικό αίτημα της ΝΔ είναι ότι πιστεύουμε πως η παραμονή αυτής της κυβέρνησης στην εξουσία βλάπτει την Ελλάδα. Προφανώς θέλουμε να φύγει ει δυνατόν και σήμερα. Αυτή είναι η επίσημη γραμμή της ΝΔ» πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ANT1.
«Για μένα το συμφέρον της χώρας είναι να φύγει ο Τσίπρας σήμερα» τόνισε.
«Φυσικά είμαι υπέρ να κλείσει η αξιολόγηση, η αξιολόγηση έπρεπε να έχει κλείσει εδώ και μήνες» σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης. Επεσήμανε ωστόσο ότι διαφωνεί με τα μέτρα και ότι δεν πρόκειται να τα ψηφίσει.

Κατέθεσα ερώτηση για τη Ρότσιλντ αλλά ο Τσακαλώτος είχε φόρτο εργασίας

Αντιδράσεις προκλήθηκαν από την παρουσία του ΥΠΟΙΚ στο γήπεδο της Τούμπας και από τη σημερινή απουσία του στη Βουλή

Εκτός από τον βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, ο οποίος επιτέθηκε στον υπουργό Οικονομικών ότι δεν θα παραβρεθεί στη Βουλή για να απαντήσει σε ερώτησή του, ενώ παράλληλα οι φωτογραφίες του από το γήπεδο της Τούμπας κάνουν το γύρο του διαδικτύου, και ο Άδωνις Γεωργιάδης καταγγέλλει τον Τσακαλώτο!

«Θέλω να το καταγγείλω αυτό. Έχει καταθέσει επίκαιρη ερώτηση στον κ.Τσακαλώτο, ο κ.Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος για το θέμα των καθυστερήσεων στον Ελληνικό. Όπως κατέθεσα επίσης κι εγώ σήμερα, ερώτηση στον κ. Τσακαλώτο, για το θέμα του ταξιδιού του Πρωθυπουργού στο Παρίσι και τη σύμβαση με τη Ρότσιλντ» είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και συνέχισε:

«Μας παίρνουν χθες τηλέφωνο από το γραφείο του κ.Τσακαλώτου και μας λένε ότι δεν θα είναι στη Βουλή λόγω φόρτου εργασίας, και δεν θα μπορεί να απαντήσει ούτε στον Γεωργιάδη για την Ρότσιλντ –που περιμένει ο ελληνικός λαός να μάθει τι έκανε ο Πρωθυπουργός στο Παρίσι-, αλλά ούτε στον Κωνσταντινόπουλο για το Ελληνικό. Και ανοίγω το πρωί τα social media και βλέπω τον κ.Τσακαλώτο χθες το βράδυ να είναι στο γήπεδο. Στο γήπεδο να πάει! Αλλά αν έχει χρόνο να πάει στο γήπεδο και δεν έχει χρόνο να είναι στη Βουλή, υπάρχει μεγάλο πρόβλημα!».

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 18, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ: Ο Άδωνις απέναντι σε 4 συριζαίους - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator