Το Corinthian Wine Club EVOIN EVAN πρωτοτύπησε για άλλη μια φορά συνδυάζοντας το κρασί με το γλυκό - ΦΩΤΟ

0


Την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017, το Corinthian Wine Club EVOIN EVAN πρωτοτύπησε για άλλη μια φορά συνδυάζοντας το κρασί με το γλυκό!

Αυτός ο υπέροχος συνδυασμός πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Καφεγλυκοπωλείον “Γλυκύν Βραστόν”, στην Κόρινθο.

Πέντε υψηλής ποιότητας γλυκά κρασιά, διαφορετικών ποικιλιών, προέλευσης, υφής και στυλ, συνοδευόμενα από εκλεκτά επιδόρπια πιάτα (κρέμες, σιροπιαστά, σοκολάτα), επιμελημένα από την ομάδα του »Γλυκύν Βραστόν», πέτυχαν την καλύτερη γευστική ισορροπία και αρμονία.

Οδηγός στο ταξίδι της γεύσης ήταν η Πρόεδρος του Corinthian Wine Club EVOIN EVAN κ.Ιωάννα Δαβλέρη.

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
tel.0030 6937650867
www.phototsetsi.gr
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsi


Δημοσίευση: Ιανουαρίου 28, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το Corinthian Wine Club EVOIN EVAN πρωτοτύπησε για άλλη μια φορά συνδυάζοντας το κρασί με το γλυκό - ΦΩΤΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator