Τα… άκουσε ο Φλαμπουράρης στη Χαλκίδα

0Ξινά βγήκαν τα γενέθλια του ΣΥΡΙΖΑ στον Αλέκο Φλαμπουράρη.

Εργαζόμενοι στο νοσοκομείο Χαλκίδας επεφύλαξαν «θερμή υποδοχή το μεσημέρι της Παρασκευής, κατα την περιοδεία του στο πλαίσιο των δύο ετών διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Τον υπουργό Επικρατείας τον περίμεναν στην είσοδο του Νοσοκομείου Χαλκίδας αρκετοί εργαζόμενοι. Σε έντονο ύφος του εξέφρασαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στον τομέα τους. «Τα καταγράφω όλα» υποσχέσθηκε ο υπουργός Επικρατείας.

Ο Αλ. Φλαμπουράρης, στη συνέχεια ξεναγήθηκε στους χώρους του νοσοκομείου, όπου όντως διαπίστωσε και ο ίδιος τις δυσκολίες που υπάρχουν στα Επείγοντα Περιστατικά.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 28, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τα… άκουσε ο Φλαμπουράρης στη Χαλκίδα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator