Με εθνικιστικές φιέστες και Καμμένο ο ΣΥΡΙΖΑ νομιμοποιεί τη σχέση του με τη Χρυσή Αυγή!

0



Εάν πριν από την έναρξη της ελληνικής κρίσης τολμούσε κάποιος να ισχυριστεί ότι σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ ερχόταν στην εξουσία, θα σχημάτιζε κυβέρνηση με τον ακροδεξιό Καμμένο και τους εθνικιστές των ΑΝΕΛ, θα τον έπαιρναν με τις πέτρες.

Της Αλίκης Χατζή

Κι όμως, το σενάριο του πιο απορριπτέου ενδεχομένου, της εκδοχής που δεν χωρούσε ούτε στη σκέψη, έγινε -εκτός από πραγματικότητα- και άνετα αποδεχτό και πλασαρίστηκε στον σοφό και δημοκρατικό λαό σαν κάτι θεμιτό.

Τώρα πια, ο Καμμένος ως πρωθυπουργός β’ ανέλαβε την διαχείριση της κλιμακούμενης κρίσης με την Τουρκία παρέα με την Χρυσή Αυγή και ο Τσίπρας και οι Υπουργοί και βουλευτές του «αριστεροί», ανέλαβαν να εξαγνίσουν τους δολοφόνους στην συνείδηση των Ελλήνων πολιτών .

Και το κάνουν χωρίς ντροπή, ποζάροντας σε φωτογραφία καμαρωτοί – καμαρωτοί στο πλευρό των Κασιδιάρη – Παππά, μία μόλις ημέρα μετά από την εκλογική διαδικασία θρίλερ στην Αυστρία, όπου κόντεψε να υπερισχύσει η ακροδεξιά! Όλη η δημοκρατική Ευρώπη παρακολουθούσε με κομμένη την ανάσα, αλλά η δική μας δημοκρατική κυβέρνηση είχε το νου της στην σημερινή εθνικιστική φιέστα στο Καστελόριζο και στη Ρω και στο πώς η συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ –ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, θα πλασαριστεί – επίσης – ως θεμιτή!

Ετοιμάζονται καιρό τώρα γι’ αυτό. Από την εποχή των «Αγανακτισμένων» στο Σύνταγμα, κατά την οποία είναι γνωστό ποιοι πρωταγωνίστησαν και ποιοι ωφεληθήκαν πολιτικά καταλαμβάνοντας τα έδρανα της Βουλής.

Στη συνέχεια, και ενώ είχε γίνει από το «αντιδραστικό» παλιό πολιτικό σύστημα μια σοβαρή προσπάθεια περιθωριοποίησης των κακοποιών στοιχειών που εισήλθαν στην Βουλή, ο ΣΥΡΙΖΑ, αναλαμβάνοντας την εξουσία προσπάθησε να δώσει μια θεσμική νομιμοποίηση στο κόμμα των ναζί. Νομιμοποίηση που είχε απολέσει χάρη στους … «διεφθαρμένους»… Νεοδημοκράτες, Πασόκους και λοιπούς «δήθεν αριστερούς».

Όλοι θυμόμαστε την ανεκδιήγητη πρόεδρο της Βουλής και τις σχετικές θεαματικά «θεσμικές» τοποθετήσεις της. Στον αντίποδα και επί ΣΥΡΙΖΑ (και με ομολογία φόνου!) αποφυλακίστηκε ο Ρουπακιάς ενώ κάλλιστα θα μπορούσε να βρεθεί μια θεσμική, επίσης, λύση για να μην συμβεί αυτό το ασύλληπτο σκάνδαλο.

Όλοι θυμόμαστε επίσης ότι η ΕΡΤ, για την οποία η κυβέρνηση έδωσε τον υπέρτατο αγώνα και ενώ δεν μας έχει συνηθίσει στην πολλή δημοκρατία, κάλυψε σε ένα αιφνίδιο κρετσέντο «θεσμικότητας» τη λήξη του συνεδρίου της ναζιστικής Χρυσής Αυγής.

Κι επειδή η Αριστερά παραδίδει μαθήματα με… συμβολισμούς, ένα είναι σίγουρο: Μετέδωσε εκείνο το συνέδριο γιατί είναι ασυγκράτητα δημοκρατική, φωτογραφήθηκε αγκαλιά με τους Κασιδιάρη και Παπά στη Ρω επειδή δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της σε ό, τι αφορά στην υπεράσπιση της εδαφικής ακεραιότητας της πατρίδας!

Και υπό το πρίσμα αυτό, αγωνίζεται… για ακόμα περισσότερη Χρυσή Αυγή!
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 06, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Με εθνικιστικές φιέστες και Καμμένο ο ΣΥΡΙΖΑ νομιμοποιεί τη σχέση του με τη Χρυσή Αυγή!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator