Ο Αλέκσης ενσαρκώνει το όνειρο κάθε ψευδοϊδεολόγου τυχοδιώκτη...!!!

0



Όταν πρωτοδιάβασα την ανακοίνωση για το ταξίδι του Τσίπρα στην Κούβα, προσπάθησα να εξηγήσω / ερμηνεύσω / δικαιολογήσω ποικιλοτρόπως την απόφασή του αυτή:
Θεωρούν κάποιοι εκεί στο Μαξίμου ότι η γιαλαντζί επαναστατικότητα ακόμη πουλάει;

Υποτίμησαν τις αντιδράσεις της κοινής γνώμης και το δούλεμα ψιλό γαζί των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης και όχι μόνο;
Ειλικρινά θεωρούν ότι έπρεπε να αποτίσουν φόρο τιμής σε ένα ιδεολογικό ίνδαλμα της νεότητάς τους;
Ή το παιδί είναι απλά ζαβό και το αποδεικνύει καθημερινά;

Κατέληξα, όμως, ότι άλλος είναι ο λόγος που οδηγεί τον Αλέκση σε τέτοιες φαινομενικά απερίσκεπτες και προκλητικές αποφάσεις:

Έχει συνειδητοποιήσει ότι δε θα ξαναεκλεγεί, ότι οι μέρες του είναι μετρημένες και, γι αυτό, έχει αποφασίσει να τα γράψει όλα στα π@π@ρι@ του και να κάνει ζωάρα!
Να ζήσει το όνειρό του και να απολαύσει στο έπακρο τα προνόμια που του προσφέρει το πρωθυπουργικό αξίωμα. Σε βάρος της τσέπης μας βέβαια...

Έχει άλλωστε ήδη αποδείξει πως δε διαθέτει επαρκείς αριστερές αναστολές που θα τον συγκρατούσαν από τέτοιου είδους νεοπλουτικές και προκλητικές συμπεριφορές:

➥ Πανάκριβα ιδιωτικά σχολεία και παιδικοί σταθμοί για τα παιδιά του...!!!
➥ Πανεπιστημιακές δόξες για τη σύζυγο..!!!.
➥ Κοτεράτες διακοπές και λουσάτα ξενοδοχεία για όλη την οικογένεια...!!!

Γιατί λοιπόν τώρα που όλα έχουν τελειώσει να υποκρίνεται;

Ο Αλέκσης ενσαρκώνει το όνειρο κάθε ψευδοϊδεολόγου τυχοδιώκτη: δεξιό λάιφσταϊλ, άκοπη απόλαυση όλων των αγαθών του καπιταλισμού στο έπακρο, αλλά με αριστερή επικάλυψη, διανθισμένη με στερβούμενα ουσίας κηρύγματα αριστεροσύνης...

​Φαύλος ο Κρης​
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 06, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Αλέκσης ενσαρκώνει το όνειρο κάθε ψευδοϊδεολόγου τυχοδιώκτη...!!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator