Νέες βόμβες για τον «καψούρη διπλωμάτη» του Μαξίμου

0Όσο περνάει ο καιρός και το Μέγαρο Μαξίμου όχι απλά δεν διορθώνει την κατάσταση, αλλά προσπαθεί να υπάρξει σιωπή, τόσο έρχονται πολλές πληροφορίες για την υπάλληλο της τουρκικής Πρεσβείας που έχει σχέση με τον συνεργάτη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Μαθαίνουμε ότι, ο συνεργάτης δεν είναι τυχαίο πρόσωπο και συμμετέχει σε πολλές επαφές του Πρωθυπουργού στο εξωτερικό.

Ο πατέρας της κυρίας που έχει συνοδεύσει τον συνεργάτη του πρωθυπουργού στο εξωτερικό σε μεγάλη και σημαντική εκδήλωση - σε αυτή την εκδήλωση ήταν και δυο γνωστοί δημοσιογράφοι - είναι συνεργάτης του τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ως απόστρατος αξιωματικός είναι υπεύθυνος στρατιωτικών πληροφοριών.

Το Μέγαρο Μαξίμου καλύπτει πλήρως τον ερωτευμένο νέο και όπως φάνηκε σήμερα από τα όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν πρέπει να ασχολούμαστε με ιδιωτικές υποθέσεις!!!

Μ.Α.
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 16, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Νέες βόμβες για τον «καψούρη διπλωμάτη» του Μαξίμου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator