Δεν έχει πάτο το βαρέλι – Φωτογραφίες στα μπουζούκια με γαρδένιες ανέβασε η Όλγα Κεφαλογιάννη !!!

0Διαβάζουμε και αντιγράφουμε : «Συγκέντρωσε χθες όλα τα βλέμματα με την παρουσία της στο μαγαζί που εμφανίζεται ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Η βουλευτής της ΝΔ απαστράπτουσα όπως πάντα και φορώντας «total black» σύνολο, το’ριξε έξω, διασκεδάζοντας ιδιαίτερα με το πρόγραμμα του γνωστού τραγουδιστή. 

Όπως ήταν φυσικό και γίνεται σε κάθε της νυχτερινή έξοδο, τα φωτογραφικά φλας άστραψαν και απαθανάτισαν καρέ – καρέ, κάθε της στιγμή στο νυχτερινό μαγαζί».
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 16, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δεν έχει πάτο το βαρέλι – Φωτογραφίες στα μπουζούκια με γαρδένιες ανέβασε η Όλγα Κεφαλογιάννη !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator