Δήμος Σικυωνίων: Εκλογή αντιπροσώπων στο Διοικητικό Συμβούλιο ΑΟΣΑΚ

0ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δήμαρχος Σικυωνίων 

Ανακοινώνει ότι:

Έχοντας υπόψη:

1. Το υπ' αριθ. 399/02-11-2016 έγγραφο του Πρωτοδικείου Κορίνθου

Την 25ην Νοεμβρίου του έτους 2016 ημέρα της εβδομάδας ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και ώρα 10:00 π.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου η εκλογή αντιπροσώπων στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΣΑΚ, βάση του άρθρου 1 του από 20-1/3-2-58 Β. Δ/τος, όπως τροποποιήθηκε με την απ' αριθμ. 11979/26-6-82 κοινή απόφαση των Υπουργών Προεδρίας της Κυβερνήσεως και Γεωργίας.

Κατόπιν των ανωτέρω, καλείται όποιος ενδιαφερόμενος επιθυμεί να θέση υποψηφιότητα για την εκλογή του, είτε τακτικού είτε αναπληρωματικού για το Δ.Σ. να υποβάλλει σχετική αίτηση έως και την 24-11-2016 και να παραβρεθεί την ημέρα της συνεδριάσεως στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σικυωνίων

(Γ. Γεννηματά 2_ στο Κιάτο).-

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ
Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΜΥΤΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 10, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δήμος Σικυωνίων: Εκλογή αντιπροσώπων στο Διοικητικό Συμβούλιο ΑΟΣΑΚ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator