Ο Σύλλογος ΑμεΑ Αρκαδίας στο Πανελλαδικό παν- αναπηρικό Συλλαλητήριο

0Ο Σύλλογος ΑμεΑ Αρκαδίας θα παρευρίσκεται στην Αθήνα στις 2 Δεκέμβρη 2016 στη πλατεία Ομονοίας στις 10 το πρωί για το Πανελλαδικό παν- αναπηρικό Συλλαλητήριο διεκδικώντας δυναμικά το δικαίωμα στη ζωή και στην αξιοπρέπεια των Ατόμων με Αναπηρία.

Δηλώνουμε την απόφασή μας να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για να ανατρέψουμε τη δυσμενή για εμάς κατάσταση λόγω των επώδυνων και σκληρών μέτρων της πολιτικής λιτότητας που επικρατεί στη χώρα οδηγώντας όλους μας στη εξαθλίωση.

Εμείς τα άτομα με αναπηρία , χρόνιες παθήσεις και οι οικογένειές μας που βιώνουμε τη διάκριση σε όλους τους τομείς της κοινωνικής ζωής, κάνουμε πράξη το σύνθημά μας "Τίποτα για Εμάς, χωρίς Εμάς".

Για το Σύλλογο ΑμεΑ Αρκαδίας

Πρόεδρος                                                                               Γενικός Γραμματέας
Παναγιώτης Παρασκευόπουλος                                            Αριστείδης Καρνέζης

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 09, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Σύλλογος ΑμεΑ Αρκαδίας στο Πανελλαδικό παν- αναπηρικό Συλλαλητήριο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator