Η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Πελοποννήσου στο Πανελλαδικό παν-αναπηρικό συλλαλητήριο

0Η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Πελοποννήσου θα συμμετάσχει δυναμικά στις 2 Δεκέμβρη 2016 στη πλατεία Ομονοίας και ώρα 10 το πρωί για να στηρίξει τον αγώνα του Πανελλαδικού παν-αναπηρικού συλλαλητηρίου διεκδικώντας το δικαίωμα στη ζωή και στην αξιοπρέπεια με ισότητα και δικαιοσύνη!!

Κάθε Μέρα εμείς τα Άτομα με Αναπηρία και οι οικογένειες μας συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για να ανατρέξουμε τις δυσμενείς καταστάσεις που βιώνουμε λόγω των σκληρών μέτρων που μας έχουν οδηγήσει στην εξαθλίωση παλεύοντας για την υγεία, ιατροφαρμακευτική κάλυψη, πρόνοια, επιδόματα και εργασία. Κάνοντας πράξη το σύνθημά μας "Τίποτα για Εμάς, χωρίς Εμάς".

Για το Δ.Σ.
Της ΠΟΜΑμεΑ ΠΕΛ/ΣΟΥ
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 09, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Πελοποννήσου στο Πανελλαδικό παν-αναπηρικό συλλαλητήριο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator