ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ - Παπαδημούλης: «Στην Αμερική εκλέγονται με άλλη ατζέντα και άλλα κάνουν μετά» !!!

0



«Η εμπειρία μας δείχνει στις ΗΠΑ πολλές φορές μέχρι σήμερα, άλλη να είναι η ατζέντα με την οποία εκλέγεται κάποιος και άλλα να είναι αυτά που κάνει στην συνέχεια», ανέφερε ο ευρωβουλευτής «Η ατζέντα με την οποία εξελέγη ο Τραμπ είναι γεμάτη ακρότητες», σχολίασε μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.

Ο κ. Παπαδημούλης αναφέρθηκε στην προεκλογική εξαγγελία του Ντόναλτ Τραμπ για την δημιουργία τοίχους στα σύνορα των ΗΠΑ με το Μεξικό και συνέχισε, θέλοντας να πει ότι αυτό τελικά μπορεί και να μη συμβεί, ότι στην Αμερική οι πολιτικοί πολλές φορές άλλα τάζουν προεκλογικά για να βγουν και άλλα εφαρμόζουν στη συνέχεια.

«Σας θυμίζω ότι στις 9 Νοεμβρίου του 1989 έπεσε το τοίχος του Βερολίνου και στις 9 Νοεμβρίου του 2016 εξελέγη πρόεδρος των ΗΠΑ ο Ντόναλτ Τραμπ με την υπόσχεση να χτίσει ένα καινούριο τοίχος στα σύνορα ΗΠΑ – Μεξικού.

Το βασικό ερώτημα είναι, τι θα κάνει ο Τραμπ τώρα που εξελέγη, γιατί η εμπειρία μας δείχνει στις ΗΠΑ πολλές φορές μέχρι σήμερα, άλλη να είναι η ατζέντα με την οποία εκλέγεται κάποιος και άλλα να είναι αυτά που κάνει στην συνέχεια», ανέφερε συγκεκριμένα.

Δείτε το απόσπασμα:

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 10, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ - Παπαδημούλης: «Στην Αμερική εκλέγονται με άλλη ατζέντα και άλλα κάνουν μετά» !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator