Κομμένο το ρεύμα στο σπίτι όπου λίγο έλειψε να καεί ζωντανό ένα 4χρονο αγόρι

0Κομμένο το ρεύμα στο σπίτι όπου λίγο έλειψε να καεί ζωντανό ένα 4χρονο αγόρι - Κεντρική Εικόνα
Με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα από τον καπνό που εισέπνευσε και διασωληνωμένο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, στην Αθήνα, το 4 ετών αγοράκι που απεγκλώβισαν οι πυροσβέστες από φλεγόμενο διαμέρισμα στη Λάρισα.

Σε καλύτερη κατάσταση η μητέρα του παιδιού που ήταν μαζί του μέσα στο διαμέρισμα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λάρισας, ενώ ο μεγαλύτερος γιος της βρισκόταν στο σχολείο.

Και μπορεί η τραγωδία να αποφεύχθηκε την τελευταία στιγμή, φαίνεται όμως ότι όσο θα παγώνει ο καιρός τόσο θα αυξάνεται ο κίνδυνος για ανάλογα περιστατικά, λόγω της ανέχειας που μαστίζει την ελληνική κοινωνία.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα onlarissa, το διαμέρισμα του 5ου ορόφου στην οδό Μανδηλαρά δεν είχε ρεύμα. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι εμπειρογνώμομες, αναζητώντας μέσα στους καπνούς τον πίνακα του ρεύματος, διαπίστωσαν ότι το ρεύμα ήταν κομμένο.

Το ερώτημα της προανάκρισης, λοιπόν, είναι με τι είδους θερμαντικό σώμα ζεσταίνονταν στο διαμέρισμα η μητέρα και το μικρό αγόρι, καθώς θα μπορούσε να είναι υπεύθυνο για την εκδήλωση της φωτιάς.

Αυτήν την στιγμή το ανακριτικό τμήμα της Π.Υ Λάρισας, στο πλαίσιο της προανάκρισης, παίρνει καταθέσεις προκείμενου συνθέσει το παζλ των καταστάσεων που οδήγησαν στο συμβάν.

Το ρεύμα είχε κοπεί από τοn Φεβρουάριο του 2016. Επιπλέον σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές της ΔΕΗ, δεν είχε γίνει αίτηση για ένταξη στο κοινωνικό τιμολόγιο.

Πηγές: onlarissa, ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 23, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κομμένο το ρεύμα στο σπίτι όπου λίγο έλειψε να καεί ζωντανό ένα 4χρονο αγόρι"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator