Κόρινθος 06: "Καταδικάζουμε την ενέργεια... δεν είχαν στόχο το δήμαρχο τα γιαούρτια" !!!

0


 
Η διοίκηση της "Κόρινθος 06" με επίσημη ανακοίνωση της επιβεβαιώνει τα γιαούρτια αλλά διαψεύδει ότι αυτά είχαν στόχο τον δήμαρχο της πόλης.
Το Διοικητικό συμβούλιο αναφέρει:

"Ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Μπινιάρης και το Δ.Σ., καταδικάζουν την άνανδρη και απαράδεκτη ενέργεια απο τους γνωστούς-αγνώστους οπαδούς στο δημοτικό στάδιο της Κορίνθου,στον αγώνα της ομάδας μας με τον ΠΑΣ Κόρινθος.
Θεωρούμε αναγκαίο να ειπωθεί για την αποκατάσταση της αλήθειας ότι η καταδικαστέα αυτή ενέργεια έγινε αφου ο δήμαρχος Κορινθίων είχε ήδη αποχωρήσει απο την κερκίδα..
Για το ΔΣ του Α.Σ.Κόρινθος

Ο πρόεδρος
Δημήτρης Μπινιάρης"
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 21, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κόρινθος 06: "Καταδικάζουμε την ενέργεια... δεν είχαν στόχο το δήμαρχο τα γιαούρτια" !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator