ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟY ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ MICROFILL Κ ΖΑΦΡΑΝΑΣ ΑΕ

0



ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ MICROFILL Κ ΖΑΦΡΑΝΑΣ ΑΕ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΗΣ 23/10/2016 ΚΑΙ ΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΜΕ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ 24ΩΡΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ-ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ 4 ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ.

Η ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΣΠΑΣΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΜΕ 2 ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΑΛΛΕΣ 2 ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.

ΤΟ ΔΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΜΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ MICROFILL ΖΑΦΡΑΝΑΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 31/10/2016 ΣΤIΣ 6 ΤΟ ΠΡΩΙ
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 27, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟY ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ MICROFILL Κ ΖΑΦΡΑΝΑΣ ΑΕ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator