Εξαιρετικός ο Παναθηναϊκός απέσπασε ισοπαλία από τον Ηρακλή ΜΕΣΑ στη Λεωφόρο !!!

0



Ισόπαλη χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ηρακλή στην Λεωφόρο με τους πράσινους να χάνουν πάλι ένα σωρό ευκαιρίες και να αποδοκιμάζονται στο φινάλε. Αρνήθηκε πέναλτι στο τριφύλλι ο Καραντώνης.

Τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία και τέταρτο σερί αρνητικό αποτέλεσμα για τον Παναθηναϊκό που αναδείχτηκε ισόπαλος με τον Ηρακλή χωρίς τέρματα στην αυλαία της 1ης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι πράσινοι αν και ήταν καλύτεροι, αν και ήταν οι μοναδικοί που έπαιξαν ποδόσφαιρο σπατάλησαν ένα σωρό ευκαιρίες,είχαν 21 τελικές, και δεν μπόρεσαν να βρουν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα και έτσι δεν μπόρεσαν να κάμψουν την αντίσταση του Ηρακλή που έπαιξε όλο το 90λεπτο άμυνα και είχε μόλις μια φάση μπροστά από την εστία του τριφυλλιού έχοντας μόλις 3 τελικές στην αναμέτρηση.

Ο Αντρέα Στραματσόνι χρησιμοποίησε κάποιους παίκτες για να τους δώσει την ευκαιρία να δείξουν ότι πρέπει να παίξουν παραπάνω αλλά τόσο ο Ρινάλντι όσο και ο Εμποκού δεν την εκμεταλλεύτηκαν. Για αυτό και προς το τέλος της αναμέτρησης επιστρατεύτηκαν και οι Λέτο, Μπεργκ.

Συν σε όλα αυτά και το πέναλτι που δεν υπέδειξε ο Καραντώνης στο 39' λεπτό και το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος και έφερε την μουρμούρα και την γιούχα από τον λιγοστό κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες της Λεωφόρου.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε πολύ καλά στο παιχνίδι, πίεσε την άμυνα του Ηρακλή και προσπάθησε να βρει ένα γκολ το οποίο όμως δεν ήρθε παρά τις πολλές τελικές που είχαν και πάλι οι πράσινοι.
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 27, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Εξαιρετικός ο Παναθηναϊκός απέσπασε ισοπαλία από τον Ηρακλή ΜΕΣΑ στη Λεωφόρο !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator